Je USAA dobrá spoločnosť?
Je USAA dobrá spoločnosť?

Video: Je USAA dobrá spoločnosť?

Video: Je USAA dobrá spoločnosť?
Video: 26. 2 Zuzana zas si ukazala že iny národ je pred Slovenským tak sa odstahuj Marek Soun 2024, Smieť
Anonim

Spoločnosť Prehľad

USAA poskytuje vysoko konkurenčné produkty a služby v bankovníctve, automobilovom priemysle, poisťovníctve, investíciách a poradenstve viac ako 13 miliónom súčasných/bývalých amerických ozbrojených síl a ich rodinám. USAA je neustále uznávaná za vynikajúce služby, pohodu zamestnancov a finančnú silu

Tu je USAA dobrý obchod?

USAA nízke ceny a dobre zákaznícky servis z neho robí dobrú voľbu pre tých, ktorí majú na to nárok USAA členstvo. Napriek nedostatku dostupných zliav obvykle ponúka veľmi nízke ceny poistenia auta aj domova. celkovo USAA je a skvelé výber pre vaše potreby poistenia.

Rovnako sú USAA lepšie ako State Farm? USAA Auto poistenie má vyššie celkové hodnotenie než Štátny statok Poistenie auta. USAA skóre lepšie ako Štátny statok naprieč: Pokrytie a výhody, finančná sila a spokojnosť s nárokmi a skúsenosti zákazníkov. Avšak, Štátna farma skóre lepšie o finančnej stabilite.

Tiež by ste mali vedieť, je USAA dobrá spoločnosť, pre ktorú môžete pracovať?

USAA je úžasné spoločnosť pre prácu a starajú sa o svojich zamestnancov. Každý je priateľský a milý. Ak chcete, aby vás vyhodili úplne bez dôvodu. Toto je miesto práca.

Prečo je USAA najlepšia?

USAA je top -hodnotený pre svoje bankové produkty a poistenie. Jeho sladké ponuky sú však dostupné iba pre tých, ktorí slúžili v armáde, ako aj pre ich manželov a manželky a deti. A aj keď ste len civilista, k niektorým z nich máte prístup USAA produkty, ako je životné poistenie a investičné účty.

Odporúča: