Obsah:

Je zlé mať vzduch v brzdovom potrubí?
Je zlé mať vzduch v brzdovom potrubí?

Video: Je zlé mať vzduch v brzdovom potrubí?

Video: Je zlé mať vzduch v brzdovom potrubí?
Video: Ako repasovať brzdový strmeň? - AUTOvKELLY 2024, Smieť
Anonim

Vzduch v brzdových líniách

Vzduch v ktoromkoľvek z týchto linky môže zhodiť túto rovnováhu tlaku. Zlý tlak môže mať za následok dlhší čas, vzdialenosť a/alebo snahu zastaviť. Inými slovami: mäkké brzda pedál. Vzduch v brzdovom potrubí môže to byť spôsobené netesnosťou alebo nízkou hodnotou brzda tekutina

Následne sa možno tiež opýtať, zmizne vzduch v brzdových potrubiach?

To bude iba Choď preč ak to stíhate preč . To znamená, brzdové vedenia je potrebné odobrať krv vzduchu . Keď tam je vzduch v riadok , ty sú neprenášanie sily brzda tekutina, ale skôr stláča vzduchu.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako viete, či máte vzduch v brzdovom potrubí? Známky z Vzduch v Brzdové vedenie Vodič často cíti, že brzda pedál je hubovitý kedy stlačené keby existuje vzduchu v brzdové vedenia . Kedy the brzda pedál je stlačený, piest sa pohybuje vo valci, ktorý núti brzda kvapalina z hlavného valca cez brzdové vedenia do brzda strmene.

Okrem vyššie uvedeného, čo sa stane, ak sa vám do brzdového potrubia dostane vzduch?

Keď ty deprimovať brzda pedál hydraulická sila sa prenáša na brzda strmene. Vzduch je oveľa menej hustý kedy v porovnaní s brzda tekutina. To znamená ak vzduch je v linky to bude príliš ľahko komprimovaný. Kedy toto stane sa , tvoj brzdy budú príliš mäkké alebo dokonca špongiové.

Môžete dostať vzduch z brzdových potrubí bez krvácania?

Predtým ty začať dostať the vyvetrať z brzdové vedenia , otočte sa vypnuté zapaľovanie. Skontrolujte všetko od ručnej brzdy až po prevodovku (v režime parkovania). Nádržka hlavného valca by mala byť tiež plná. Povedzte svojmu priateľovi, aby pumpoval brzda šliapnite do pedálov asi 10 -krát a potom ho podržte nadol.

Odporúča: