Aké sú vodiče na štartéri?
Aké sú vodiče na štartéri?

Video: Aké sú vodiče na štartéri?

Video: Aké sú vodiče na štartéri?
Video: Ремонт аккумулятора. не заводит. 10 вольт. замкнула банка. пошаговый процесс ремонта 2024, Smieť
Anonim

Mínusový (uzemňovací) kábel spája záporný pól batérie „-“s blokom valcov motora alebo prevodovkou v blízkosti štartér . Kladný kábel spája kladný pól batérie „+“s štartér solenoid. Často je zlé pripojenie k jednej z batérií káble môže spôsobiť štartér motor nebežať.

Kam v tejto súvislosti smeruje uzemňovací vodič štartéra?

Základný zem systém je nasledujúci: Vždy používajte ťažké zemný kábel a jeden koniec zapojte do záporného pólu batérie a druhý koniec do konektora štartér motor alebo blok motora čo najbližšie k štartér ako sa dá. Tým sa zabezpečí správnosť zem cesta k štartér motor.

Po druhé, čo robí malý drôt na štartéri? the malý drôt je solenoid drôt . keď otočíte kľúčom, to je to, čo posiela silu zapojiť štartér výbava. zober to drôt vypnite a požiadajte priateľa, aby otočil kľúčom dopredu, zatiaľ čo pomocou testovacej kontrolky zistíte, či na to máte napájanie. tam mal by buďte mocní iba vtedy, keď je kľúč je celú cestu vpred.

Tiež sa pýtate, čo sa stane, ak zapojíte štartér dozadu?

Väčšina štartéry zmeniť obe polia kedy cúvanie drôty čo spôsobí, že sa motor VŽDY točí v rovnakom smere. Raz pripojíš sa pozitívne drôt od batérie po zápornú časť štartér čo je ťažké robiť - vy urobte skrat a dúfajte, že to skončí dobre, pretože je do toho zapojený veľký prúd.

Pripojí sa kladný kábel batérie k štartéru?

Káble batérie negatív (zem) kábel spája záporné „-“ batéria terminál k bloku valcov motora alebo prevodovke, v blízkosti štartér . The kladný kábel sa pripája the pozitívne "+" batéria terminál k štartér solenoid.

Odporúča: