Existujú v Seattli e skútre?
Existujú v Seattli e skútre?

Video: Existujú v Seattli e skútre?

Video: Existujú v Seattli e skútre?
Video: Не заводится скутер, мокрая свеча, Suzuki Lets 2024, Smieť
Anonim

Seattle čoskoro by sa mohla zbaviť svojej povesti jedného z mála veľkých amerických miest bez flotily prenajímateľných elektrické noha skútre bodkovať jeho ulice a chodníky. Napriek tomu je nepravdepodobné, že by ste si mohli požičať a jazdiť na skútre v Seattli do začiatku budúceho roka.

Sú v tomto smere skútre v Seattli legálne?

dnes Seattleský zákon umožňuje skútre na cestách, ramenách a uličkách, ale nie na chodníkoch, cyklistických pruhoch a iných verejných cestách. Cyklisti sú povolený jazdiť po chodníku. Kolobežky môžu byť podľa kontrolného zoznamu obmedzené v niektorých oblastiach s množstvom chodcov, ako je napríklad Pike Place Market.

Navyše majú v Seattli kolobežky? Limetka hovorí to bude vezmite si zelené požičovne bicyklov Seattle ulíc minimálne do apríla, pričom spoločnosť rokuje s mestom o potenciáli do roku 2020 skúter a povolenia na bicykle. Limetka je povolená prevádzka spolu 3 950 bicyklov v Seattle.

Navyše je Bird scooter v Seattli?

Začiatočníci: V Tacoma, v Seattli sused na juhu, Vták a Lime mali povolený štart skúter -podiel pilotov vlani na jeseň. Seattle's neochota: Seattle's mestský zákonník to v súčasnosti nepovoľuje skútre jazdiť po chodníkoch alebo v cyklotrasách.

Sú elektrické skateboardy v Seattli legálne?

Seattle . Skateboardy (motory alebo nie) sa považujú za „hračky“v meste Seattle ( Seattle Obecný zákonník 11.40. 250), a preto nie sú povolený na uliciach. Elektrické osobné pomôcky na podporu mobility (EPAMD) sú regulované SMC 11.14.

Odporúča: