Obsah:

Ako dobijem svoju klimatizáciu AutoZone?
Ako dobijem svoju klimatizáciu AutoZone?

Video: Ako dobijem svoju klimatizáciu AutoZone?

Video: Ako dobijem svoju klimatizáciu AutoZone?
Video: Auto v Kelly - ako svojpomocne čistiť klimatizáciu auta? - TOPSPEED.sk 2024, Smieť
Anonim

Nabite si AC v 8 jednoduchých krokoch

  1. Určite prostredie Vzduch Teplota.
  2. Nájdite the Servisný port na nízkej strane.
  3. Utrite prach.
  4. Priložiť nabíjanie Hadica
  5. Pridajte chladivo.
  6. Nabite systém.
  7. Odstrániť nabíjanie Hadica
  8. Skontrolovať the Utesnenie uzáveru servisného portu pred opätovnou inštaláciou.

Berúc do úvahy túto skutočnosť, dobíja AutoZone klimatizáciu?

Keď je čas na AC dobíjanie , zaboč do AutoZone . Dodávame chladivo R134a, olej PAG46, AC zastaviť únik, AC čistič systému a ďalšie. Môžete nakupovať online a vyzdvihnúť si ich v ten istý deň v obchode alebo ísť do svojho podniku AutoZone nájsť tú pravú AC riešenie pre vás a vaše vozidlo.

Okrem vyššie uvedeného, prečo moja klimatizácia do auta nefúka studený vzduch? Najbežnejšie príčiny zlomenín vzduchu kondicionovaním sú netesnosti alebo problémy s kompresorom. Ak tvoj vzduchu je fúkanie v pohode ale nie zima , problémom môže byť zanesený filter, problém s chladiacim ventilátorom, problém s chladičom, alebo to môže byť jednoducho tak, že potrebujete nabiť AC.

V súvislosti s tým, koľko stojí dobitie klimatizácie v aute?

Pre väčšinu autá , náklady z AC dobíjanie bude asi 200 dolárov, ale môže ísť až do 280 dolárov. Je to jednoduchý postup, ale môže chvíľu trvať, kým všetko skontrolujete a uistíte sa, že nedošlo k ďalšiemu poškodeniu, takže počítajte s tým, že za prácu zaplatíte približne 120 USD náklady.

Vykonáva AutoZone bezplatné kontroly AC?

Na niektorých miestach vám za testovanie auta účtujú poplatky, ale za AutoZone , to je zadarmo . Nekupujte nepotrebný diel. AutoZone bude test náhradné diely na vaše auto zadarmo . My môže testovať batéria vášho auta*, alternátor*, štartér*a regulátor napätia, keď sú ešte vo vašom aute.

Odporúča: