Platíte poistenie domácnosti pred zatvorením?
Platíte poistenie domácnosti pred zatvorením?

Video: Platíte poistenie domácnosti pred zatvorením?

Video: Platíte poistenie domácnosti pred zatvorením?
Video: Maják 1987 - Poistenie a zabezpečenie domácnosti 2024, Smieť
Anonim

Vo väčšine prípadov áno ty bude potrebné kúpiť a poistenie vlastníkov bytov politiky predtým požičiavateľ umožní zatváranie pokračovať. V opačnom prípade nebude pôžička dokončená a financovaná - a to nikto nechce. Vo všeobecnosti však platí, že dlžníci musia nakupovať poistenie domácnosti predtým môžu uzavrieť pôžičku na bývanie.

V súvislosti s tým platíte poistenie vlastníka domu pri uzavretí?

Platba tvoj poistenie majiteľa domu politika na zatváranie je nevyhnutné, ak ide o financovanie hypotékou. Váš veriteľ to vyžaduje ty zabezpečiť a predplatiť poistné, ktoré vyhovuje minimálnym štandardom krytia. Presná dlžná suma zatváranie závisí od konkrétneho úveru.

Následne je otázkou, kto platí poistenie poistenia vlastníkov bytov za prvý rok? Jednou z hlavných starostí hypotekárnej spoločnosti je ochrana jej investície. Z tohto dôvodu veritelia požadujú, aby dlžníci zaplatiť the prvý rok ich poistenie majiteľa domu pred uzatvorením pôžičky. Nabudúce rokov veriteľ, v závislosti od vašej úverovej zmluvy platí prémiu z viazaného účtu.

ako skoro pred zatváraním si mám poistiť majiteľa domu?

Vo všeobecnosti nakupujete poistenie vlastníkov bytov pred uzavretím na dome. Zabezpečením potrebného pokrytia predtým dokonca sa presťahujete do svojho nového domova, ochránite svoj nákup pred katastrofou. Je dôležité skúmať rôzne poistenie možnosti politiky, pretože môžu ponúkať rôzne úrovne pokrytia.

Musím platiť poistenie majiteľa domu prostredníctvom úschovy?

Domov poistenie platené prostredníctvom úschovy : ako to funguje Kým poistenie vlastníkov bytov nemusí byť požadovaný podľa zákona krytie zvyčajne nariaďuje vaša hypotekárna spoločnosť. Našťastie rovnako ako tvoj úschova účet ide k vašej hypotéke, dani z úroku a dani z nehnuteľnosti, môžeš tiež ho použiť zaplatiť poistné.

Odporúča: