Ako zmeníte PopTop?
Ako zmeníte PopTop?

Video: Ako zmeníte PopTop?

Video: Ako zmeníte PopTop?
Video: PopSockets PopGrip & PopTop 2024, Smieť
Anonim

Nový pohľad na pôvodný úchyt PopSockets, PopGrip umožňuje používateľom ľahké zmeniť vymeniteľné PopTop . Jednoducho zatlačte hornú časť nadol, otočte a uvoľnite gombíkovú časť držadla a nahradiť s iným dizajnom.

Ľudia sa tiež pýtajú, čo je to vymeniteľný Popsocket?

Vymeniteľné PopSockets podporuje bezdrôtové nabíjanie, keď vypnete PopTop, a zároveň vám umožní lepšie uchopenie, väčší rozsah pohybu a štýlový záblesk pre váš telefón.

Podobne sú všetky PopSockety vymeniteľné? PopSockets sú viac než len telefónny grip; sú fenoménom popkultúry! Úplne nový vymeniteľné PopGrips sú skvelé pre zberateľov a závislých na smartfónoch. Teraz môžete vymeniť PopTops bez toho, aby ste museli odstrániť lepiacu základňu, a PopTop môžete odstrániť, aby ste dosiahli lepšiu kompatibilitu s bezdrôtovým nabíjaním.

Rovnako sa ľudia pýtajú, môžete zmeniť vrchol Popsocketu?

PopGrip úplne zložte a otočte o 90° v ľubovoľnom smere. vy Cítim kliknutie a toto bude uvoľnite top zo základne. Komu vymeňte vrchnú časť , umiestnite ho opatrne späť do základne a otočte o ďalších 90 °. Šťastnú výmenu!

Môžete znova použiť PopSocket?

Áno, môžete PopSocket znova použiť ; tvrdí to výrobca môcť znovu použiť až 100-krát. Po odstránení PopSocket , dbajte na to, aby ste ho znova pripojili do 15 minút; v opačnom prípade nechajte prístroj vystavený vzduchu môcť vysušte gél. Áno, PopSockets sú vodeodolné.

Odporúča: