Aký je najlepší materiál brzdových doštičiek?
Aký je najlepší materiál brzdových doštičiek?

Video: Aký je najlepší materiál brzdových doštičiek?

Video: Aký je najlepší materiál brzdových doštičiek?
Video: Tenhle pes je 100-krát nebezpečnější než vlk. Musíte vidět, abyste tomu uvěřili... 2024, Apríl
Anonim

keramický

Tiež sú lepšie keramické alebo kovové brzdové doštičky?

Keramické zmesi a medené vlákna umožňujú keramickým doštičkám zvládnuť vyššie teploty bŕzd s menším vyblednutím tepla, poskytujú rýchlejšie zotavenie po zastavení a vytvárajú menej prachu. Plusy: Tichšie ako semi - kovové podložky. Produkujte menej prachu ako semi -kovové podložky, čo má za následok čistejšie kolesá.

Možno sa tiež opýtať, z akého materiálu sú brzdové platničky vyrobené? Ak vás zaujíma, tieto Brzdové doštičky nie sú len dosky kov . Obvykle sú vyrobené železa, medi, ocele a grafitu, všetky zmiešané a spojené a spojené za vzniku materiál podložky . Dôvod, že tieto podložky sú také bežné, že sú jednoduché - kovové Brzdové doštičky sú nákladovo efektívne a trvanlivé.

Opotrebujú keramické brzdové doštičky rotory rýchlejšie?

Títo podložky používať keramický zlúčeniny a medené vlákna namiesto polokovových podložky oceľové vlákna. To umožňuje keramické podložky zvládnuť vysoko brzda teploty s menším vyblednutím tepla, poskytujú rýchlejšie zotavenie po zastavení a produkovať menej prachu a nosiť na oboch podložky a rotory.

Čo je lepšie keramické alebo polokovové brzdové doštičky?

Keramické brzdové doštičky môže dobre fungovať v širokom rozsahu teplôt, ktorý je ideálny pre každodennú premávku. Pre športové alebo ťažšie veľké sedany, nákladné autá a flotilové vozidlá, a semi - kovová brzdová doštička sa navrhuje. Semi - kovové brzdové doštičky alebo ďalšie abrazívne podložky sú priaznivejšie pre vysoký výkon.

Odporúča: