Čo robí Infiniti InTouch?
Čo robí Infiniti InTouch?

Video: Čo robí Infiniti InTouch?

Video: Čo robí Infiniti InTouch?
Video: Пошаговое руководство по мобильному приложению INFINITI InTouch 2024, Smieť
Anonim

INFINITI InTouch ™ môcť pomôže vám nájsť adresy a zaujímavé miesta, navedie vás do cieľa a vylepší celú vašu cestu pohodlnými funkciami, ktoré vám pomôžu ľahko sa pohybovať.

Tiež, aké sú služby Infiniti InTouch?

INFINITI InTouch ™ Služby . The Služby INFINITI InTouch sada digitálnych výstrah a diaľkových ovládačov služby je vaším priamym spojením s osobnou bezpečnosťou, pohodlím a dôverou. Prístup INFINITI InTouch cez INFINITI Portál vlastníka alebo stiahnutím INFINITI InTouch sprievodná aplikácia na vašom smartfóne a inteligentných hodinkách.

Ako navyše môžem používať Infiniti InTouch? Komu použite InTouch Aplikácie vo vašom vozidle, stiahnite si INFINITI InTouch Aplikácia pre váš smartfón, dostupná v AppStore alebo Google Play. Uistite sa, že sú povolené mobilné dáta. Prihláste sa pomocou svojho V kontakte prihlasovacie meno a heslo účtu. Spárujte svoj smartphone s Bluetooth.

Navyše, koľko stoja služby Infiniti InTouch?

Poplatok za skúšobné obdobie: Služby Infiniti Connection/InTouch sú $14.92 za mesiac alebo 179 dolárov ročne. Služby Infiniti Connection Plus/Infiniti InTouch Services, premiérové náklady $25.67 za mesiac alebo 308 dolárov ročne.

Môžem spustiť Infiniti z telefónu?

STIAHNUŤ ▼ THE APLIKÁCIE A SPOJENIE Po aktivácii vás bude byť pripravený na pripojenie tvoj smartphone do tvoj vozidlo cez INFINITI Mobilná aplikácia InTouch a INFINITI InTouch Services App*, na doručovanie obľúbených aplikácií a pripojených služieb do vaše INFINITI , všetko prispôsobené vami.

Odporúča: