Ako funguje bankovníctvo USAA?
Ako funguje bankovníctvo USAA?

Video: Ako funguje bankovníctvo USAA?

Video: Ako funguje bankovníctvo USAA?
Video: Tieňové bankovníctvo 2024, Smieť
Anonim

Klasická kontrola je to, čo znie: tradičný bežný účet. Dostanete debetnú kartu a v rámci každého fakturačného cyklu môžete vykonávať neobmedzené výbery a vklady. Úrok je len 0,01 %. USAA ponúka 10 bezplatných výberov z bankomatu a poplatky za používanie bankomatu až 15 dolárov za cyklus.

Je týmto spôsobom USAA dobré pre bankovníctvo?

USAA : Pekný breh , Ak to dokážete. USAA je najlepšie hodnotený pre svoje bankovníctvo produkty a poistenie. Jeho sladké ponuky sú však dostupné iba pre tých, ktorí slúžili v armáde, ako aj pre ich manželov a manželky a deti.

Ako si tiež nastavím bežný účet USAA? Ako otvoriť bežný účet

  1. Prejdite na bežný účet.
  2. Kliknite na „Začíname“.
  3. Prihláste sa do svojho členského účtu USAA.
  4. Majte pripravené všetky svoje osobné údaje všetkých majiteľov účtov, vrátane rodného čísla, dátumu narodenia a fyzickej adresy.

Ako potom funguje členstvo USAA?

Z USAA nasledujúce osoby sú spôsobilí: aktívni, dôchodcovia a čestne oddelení dôstojníci a zaradený personál americkej armády. Kandidáti na úradníkov v programoch uvádzania do prevádzky (Academy, ROTC, OCS/OTS). Dospelé deti (18+). USAA členovia, ktorí majú alebo mali a USAA poistenie auta alebo majetku.

Koľko stojí bežný účet USAA?

Na otvorenie je len 25 dolárov účet . Potom už nebudete musieť udržiavať minimálny zostatok. Použi svoj USAA ÚsporyViď Poznámka2 alebo kreditnou kartouViď Poznámka3 účet aby ste sa ochránili pred poplatkami za prečerpanie. Pomôžte udržať svoje účet bezpečné informácie vďaka biometrickým údajom, rýchlemu prihláseniu a textom CyberCode.

Odporúča: