Koľko stojí nabitie elektromobilu?
Koľko stojí nabitie elektromobilu?

Video: Koľko stojí nabitie elektromobilu?

Video: Koľko stojí nabitie elektromobilu?
Video: Koľko stojí nabitie ELEKTROMOBILU? 🔋 + Peugeot 508 SW Hybrid 2024, Smieť
Anonim

Ty tiež môcť práce z celkových kilowatthodín, ktoré potrebuje na dobiť the EV batérie. Ak EV vyžaduje 40 kWh dobiť a úplne vybitá batéria a rýchlosť je 18 centov za kWh, to je 7,20 USD a naplniť.

Tu uvádzame, koľko stojí nabíjanie elektrického vozidla v nabíjacej stanici.

Ak náklady na elektrinu 0,11 USD za kWh a vozidlo spotrebuje 34 kWh na prejdenie 100 míľ náklady na míľu je približne 0,04 USD. Ak náklady na elektrinu 0,11 USD za kilowatthodinu, nabíjanie elektromobil s dojazdom 70 míľ (za predpokladu úplne vybitej batérie 24 kWh) bude stáť približne 2,64 USD na dosiahnutie plnej výšky poplatok.

Okrem vyššie uvedených platíte za dobitie svojho elektromobilu? Zapnuté the Druhou rukou, elektrické vozidlo náklady na nabíjanie sú nie je ani zďaleka taký jasný. Niektoré nabíjacie stanice EV vyžadujú platby od the hodinu, pričom vydá veľa energie auto môže trvať počas tej doby. Tam sú nabíjacie stanice, ktoré používajú poplatok za reláciu. A veľa nabíjacích staníc sú zadarmo.

Keď to vezmeme do úvahy, koľko elektrickej energie je potrebné na nabitie elektrického auta?

Väčšina elektromobily dostať 3 až 4 míle za kWh. Jazdite 60 míľ, a vaše elektrické auto bude pravdepodobne vyžadovať medzi 15-20 kWh až dobiť . Moc. Výkon meria, ako rýchlo sa energia dodáva.

Stoja peniaze za používanie nabíjacích staníc pre elektromobily?

Čas potrebný na to poplatok tvoj auto bude sa tiež líšia podľa nabíjačka ty používať . EV nabíjačky zvyčajne spadajú do jednej z troch hlavných kategórií: Úroveň 1 nabíjacie stanice , Úroveň 2 nabíjacie stanice a DC Fast Nabíjačky (označuje sa tiež ako úroveň 3 nabíjacie stanice ).

Odporúča: