Obsah:

Môžem použiť reťazové mazivo na ložiská?
Môžem použiť reťazové mazivo na ložiská?

Video: Môžem použiť reťazové mazivo na ložiská?

Video: Môžem použiť reťazové mazivo na ložiská?
Video: WAFAREX, s.r.o. - reklamní video 2024, Smieť
Anonim

Použite reťazové mazivo predáva sa za bicykle - je to ložiskové mazivo . Ak jazdíte na mokre alebo ste na to leniví, používať biele lítiové mazivo a len položiť dosť na vyplnenie ložisko POLOVIČNÝ spôsob. Ak zabalíte ložisko plné, to bude buď pomalý ako peklo. Použite reťazové mazivo predané za bicykle -- to je ložiskové mazivo.

Čo môžem v tejto súvislosti použiť na premazanie ložísk?

Najlepších 5 najlepších mazív pre skateboardové ložiská

  • 1 Bones Speed Cream Korčuľové ložiskové mazivo.
  • 2 Boca Ložiská Vysokorýchlostný olej.
  • Olej na ložisko 3 Monkey Loob Skateboard vyrobený v USA.
  • 4 trojitý elitný olej Liberty pre ložiská kolies pre skateboard.
  • Súprava Speed Kleen 5 vypúšťacích ložísk.

je wd40 zlé pre skateboardové ložiská? Je dôležité používať lubrikant na báze silikónu. WD40 alebo iným podobným vysuší vašu ložiská a pritiahnite prach a nečistoty. Nepotrebuje to veľa a prebytok sa jednoducho vytočí, keď vymeníte štíty, vyskočíte ložiská vráťte sa na kolesá a začnite skartovať. Bezpečné na korčule a užite si svoju novoobjavenú rýchlosť.“

Následne sa tiež môže niekto opýtať, či by ste nemali mazať nové skateboardové ložiská?

Ako väčšina ložiská prichádzajú vopred namazané. Predmazávacie významy, ktoré ložiská sa bude točiť rýchlejšie, ihneď po vybalení z krabice. Avšak s nízkou cenou skateboard olej, ak ložisko nie je vopred namazané, môže to byť dobrý nápad. Pamätajte však, že čistenie a mazanie nie je to isté.

Môžete použiť olivový olej ako mazivo do ložísk?

Použiť stačí 2 až 3 kvapky olej za ložisko . Kedy ty aplikoval som olej , roztoč všetko ložiská aby sa ubezpečil, že všetky majú nádych olej . Snažte sa nezamastiť si ložiská pomocou hustý oleje . Drž sa ďalej od lubrikanty ako je zelenina olej , olivový olej alebo auto olej.

Odporúča: