Ako môžem pridať ďalší hlas k Siri?
Ako môžem pridať ďalší hlas k Siri?

Video: Ako môžem pridať ďalší hlas k Siri?

Video: Ako môžem pridať ďalší hlas k Siri?
Video: Camp Chat Q&A #2: Top of the Mountain - Oral Hygiene - Tile Floor - and more 2024, Smieť
Anonim

V systéme iOS 9, nový hlas funkcia rozpoznávania vám umožní „trénovať“ Siri odpovedať na príkaz od vášho hlas iba. Ak to chcete povoliť, prepnite na Nastavenia> Všeobecné> Siri a vyberte „Povoliť 'Hej Siri . „Po povolení budete vyzvaní, aby ste prešli rýchlym päťkrokovým procesom Siri môže "naučiť" svoje hlas.

Tu, ako spustíte Siri?

Otvorte stlačením a podržaním tlačidla „Domov“na zariadení iPhone/iPad Siri . Budete počuť dve rýchle pípnutia/vibrácie, ktoré vám to povedia Siri sa zobudil a čaká na vaše ponuky. Raz Siri sa otvoril, opýtajte sa alebo sa opýtajte Siri vykonávať úlohy, ako je odosielanie e -mailov alebo textových správ.

Podobne dokáže Siri rozpoznať 2 hlasy? Apple má spôsob, ktorý vám umožní rekvalifikovať sa Siri do uznať tvoj hlas , čo znamená, že váš iPhone alebo iPad by sa mal spustiť uznať keď poviete „Hej Siri .”

Učí sa týmto spôsobom Siri, čím viac ho používate?

A viac používaš Siri , tým lepšie to pochopí ty . To robí toto od učenie o vašom prízvuku a ďalších charakteristikách vášho hlasu. Siri používa algoritmy rozpoznávania hlasu na kategorizáciu vášho hlasu do jedného z dialektov alebo prízvukov, ktorým rozumie.

Ako hlasom aktivujete Siri?

Po prvé, musíte Aktivovať túto funkciu. Ísť do nastavenie > Všeobecné> Siri , a potom prepnite na „Povoliť“Hej Siri .'“Pri ďalšom vyvolaní Siri príkazom – buď podržaním tlačidla Home alebo zvolaním „Hej Siri ”Keď je zariadenie so systémom iOS zapojené-zobrazí sa výzva na obrazovku nastavenia.

Odporúča: