Aká je záruka na iPhone X?
Aká je záruka na iPhone X?

Video: Aká je záruka na iPhone X?

Video: Aká je záruka na iPhone X?
Video: Apple iPhone X - [recenze] 2024, Smieť
Anonim

Spoločnosť Apple Limited Záruka kryje tvoje iPhone a príslušenstva značky Apple proti výrobným chybám jeden rok od dátumu nákupu vášho produktu. Spoločnosť Apple Limited Záruka je dodatkom k právam ustanoveným zákonom o spotrebiteľoch. Náš záruka sa nevzťahuje na škody spôsobené nehodami alebo neoprávnenými úpravami.

Rovnako, majú produkty Apple 2-ročnú záruku?

Apple zaručuje Apple -značkový hardvér produkt a Apple - značkové príslušenstvo obsiahnuté v originálnom balení (“ Výrobok Apple ”) Proti vadám materiálov a spracovanie pri normálnom použití v zhode s Apple publikované pokyny na obdobie DVA ( 2 ) ROKOV od dátumu pôvodného maloobchodného nákupu do

Následne je otázkou, aká je štandardná záruka na iPhone? Podrobnosti o Štandardná záruka na iPhone The štandardná záruka na iPhone Všetky nové telefóny zahŕňajú: Jeden rok opráv hardvéru. 90 dní telefonickej podpory.

Okrem toho má iPhone záruku?

Každý iPhone prichádza s ročným pokrytím hardwarerepair prostredníctvom jeho obmedzenia záruka a až 90 dní bezplatnej technickej podpory.

Má každý iPhone záruku 1 rok?

Apple Jeden ( 1 ) Rok Obmedzené Záruka – Príslušenstvo – Len pre produkty značky Apple a Beats. Jablko Jeden - Rok Obmedzené Záruka dobrovoľný výrobca záruka . Spotrebitelia mať právo vybrať si, či si budete nárokovať službu v rámci spoločnosti Apple Jeden - Rok Obmedzené Záruka alebo podľa ich práv spotrebiteľa.

Odporúča: