Môžete si vymeniť Popsocket topy?
Môžete si vymeniť Popsocket topy?

Video: Môžete si vymeniť Popsocket topy?

Video: Môžete si vymeniť Popsocket topy?
Video: Попсокет с Алиэкспресс Aliexpress 2024, Smieť
Anonim

PopGrip úplne zložte a otočte o 90° v ľubovoľnom smere. vy budem cítiť a klikni a toto bude uvoľnite hore zo základne. Komu nahradiť the top , umiestnite ho opatrne späť do základne a otočte o ďalších 90 °. Šťastnú výmenu!

Sú v tomto ohľade vymeniteľné všetky PopSocket?

PopSockets sú viac než len telefónny grip; sú fenoménom popkultúry! Úplne nový vymeniteľné PopGrips sú skvelé pre zberateľov a závislých na smartfónoch. Teraz môžete vymeniť PopTops bez toho, aby ste museli odstrániť lepiacu základňu, a PopTop môžete odstrániť, aby ste dosiahli lepšiu kompatibilitu s bezdrôtovým nabíjaním.

Rovnako tak, ako urobíte PopSocket opäť lepivým? Ak je gél na zadnej strane vášho PopSockets grip sa znečistí, nemusí sa tiež lepiť. Rýchlo opláchnite a nechajte uschnúť. Pamätajte si, váš PopSockets Grip by nemal byť vystavený vzduchu dlhšie ako 15 minút, inak gél vyschne. Po priložení vášho PopSockets úchop odoláva nutkaniu vyskočiť naň najmenej 1 hodinu.

Otázkou tiež je, čo je vymeniteľný PopSocket?

Vymeniteľné PopSockets podporuje bezdrôtové nabíjanie, keď vypnete PopTop, a zároveň vám umožní lepšie uchopenie, väčší rozsah pohybu a štýlový záblesk pre váš telefón.

Ako odpojíte PopSocket?

Najlepší spôsob, ako ho odstrániť, je sploštiť ho a pomaly odlepiť z jednej strany plošiny (lepkavá časť), neťahajte PopSocket rozbalené alebo sa môže objaviť mimo základ. Ak s tým máte problémy, vyskúšajte trochu zubnej nite! Stačí ho zasunúť pod svoju PopSocket platforma, aby ste ho odlúpli preč.

Odporúča: