Potrebujete poistenie domácnosti pre byt?
Potrebujete poistenie domácnosti pre byt?

Video: Potrebujete poistenie domácnosti pre byt?

Video: Potrebujete poistenie domácnosti pre byt?
Video: Как выбрать оптимальную планировку дома и как определить размер комнат | Строим дом своими руками. 2024, Smieť
Anonim

Sú to budovy poistenie zákonná požiadavka na a plochý ? Nie, budovy poistenie zákon to nevyžaduje, ale váš hypotekárny veriteľ môže trvať na tom, že sú zavedené pravidlá. Ak ty ste nájomcom, potom môže byť podmienkou vášho prenájmu, že ty mať budovy poistenie , ale väčšinou to zariaďuje slobodný majiteľ.

Ľudia sa tiež pýtajú, aký typ poistenia potrebujem na byt?

Ty stále potrebovať obsah kryt , ale v mnohých prípadoch môžete budovy preskočiť poistenie . Budeš potrebovať aby ste si dôkladne preverili svoju osobnú situáciu. Ak vlastníte nájomnú zmluvu plochý , budova mal by byť poistený prenajímateľom, ktorý vlastní vlastníctvo.

Niekto sa tiež môže opýtať, potrebujete poistenie domácnosti? 1. poistenie vlastníkov bytov je požadovaný vašim hypotekárnym veriteľom. Nie je to však štátna požiadavka ako pre auto poistenie , ty zvyčajne potrebovať poistenie vlastníkov bytov keby ty financujem váš dom. Poistenie domácnosti chráni investíciu vášho veriteľa pred stratou alebo poškodením spôsobeným krytými rizikami, ako je požiar alebo vandalizmus.

Otázkou tiež je, čo sa stane, ak nemám poistenie domu?

Bez poistenie domu , necháš svoje nehnuteľnosť a veci vystavené všetkým druhom rizika. Od menšieho poškodenia vodou od prasknutého potrubia cez ničivý požiar až po krádež, poistenie domu zaisťuje vaše investície a aktíva môcť byť uzdravený.

Je nájomca zodpovedný za poistenie budov?

A Ak je v nájomnej zmluve uvedené vaše slobodný držiteľ je zodpovedný za aranžovanie poistenie budov pre majetok ako celok, čo je normálne pre a budova rozdelené na byty, potom slobodný držiteľ musí zariadiť poistenie . Tiež, slobodný držiteľ neposiela automaticky kópiu súboru poistenie dokumentovať nájomcov.

Odporúča: