Aké sú príznaky zlého Flexplate?
Aké sú príznaky zlého Flexplate?

Video: Aké sú príznaky zlého Flexplate?

Video: Aké sú príznaky zlého Flexplate?
Video: Снимите с себя серебро немедленно: каким знакам зодиака этот металл сулит проблемы 2024, Smieť
Anonim

Zlá Flexplate Indikácie

Ak štartér pri otáčaní vydáva kvílivý zvuk, môže to znamenať a flexplate problém. Počúvajte aj rytmické klepanie alebo škrípanie, keď motor beží na voľnobeh v neutráli alebo parkovaní.

Čo sa v tejto súvislosti stane, keď Flexplate zlyhá?

The flexplate môže časom prasknúť. V dôsledku toho to môže spôsobiť flexplate kývať sa. Nakoniec si pri bežiacom motore môžete všimnúť rytmické škrípanie alebo škrípanie. Nesprávne zarovnané flex doska môže tiež zabrániť hladkému chodu motora.

Tiež, koľko stojí výmena Flexplate? Ak chcete vymeniť ohybnú platňu, prevodovku je potrebné odstrániť, jej prevádzka trvá 7 hodín a tesnenia ohybnej platne a oleje by boli ďalšou vecou. $185 do $195.

Ako týmto spôsobom znie pokazený Flexplate?

Hluk. Klasickým a najzreteľnejším príznakom a prasknutá flexplate zahŕňa zvuk robí pri bežiacom motore. Popisy súboru zvuk zahŕňajú cinkanie, cvrlikanie a ľahké klopanie.

Čo robí Flexplate na aute?

Flexplate sa používajú na montáž meničov krútiaceho momentu na automatickú prevodovku vozidiel . Meniče krútiaceho momentu nahrádzajú spojku manuálnej prevodovky. A flexplate je namontovaný na kľukovom hriadeli a spája výstup z motora so vstupom a menič krútiaceho momentu.

Odporúča: