Čo je to číslo NFIP?
Čo je to číslo NFIP?

Video: Čo je to číslo NFIP?

Video: Čo je to číslo NFIP?
Video: Риск наводнения: что такое прибрежное наводнение? 2024, Smieť
Anonim

Volanie na NFIP Call centrum bezplatne na čísle 1-800-427-4661. Jedinci, ktorí sú nepočujúci, nedoslýchaví alebo majú poruchu reči, volajú 711 (k dispozícii je služba TTY a ďalšie služby). V prípade systému VRS volajte na číslo 1-866-337-4262.

Čo je teda FEMA NFIP?

Národný Povodňové poistenie Program ( NFIP ), ktorú spravuje Federálna agentúra pre krízové situácie ( FEMA ), umožňuje majiteľom domov, podnikateľom a nájomcom v zúčastnených komunitách nakupovať s federálnou podporou poistenie proti povodniam . Je k dispozícii v celej komunite a prémie sa líšia v závislosti od úrovne rizika.

Následne je otázkou, čo je komunita zúčastňujúca sa NFIP? Definícia/Popis. Účasť v Národnom Povodňové poistenie Program ( NFIP ) je dobrovoľné. Ak sa chcete pripojiť, komunity musí: Prijať a predložiť vyhlášku o manažmente záplavového územia, ktorá spĺňa alebo prekračuje minimum NFIP kritériá. Vyhláška o správe záplavového územia musí tiež prijať akúkoľvek FIRMU alebo FHBM pre komunity.

Ako teda NFIS funguje?

The NFIP ponúka poistenie proti povodniam majiteľom domov, nájomcom a majiteľom firiem, ak sa ich komunita zúčastňuje NFIP . Zúčastnené komunity súhlasia s prijatím a presadzovaním vyhlášok manažmentu záplavových oblastí, ktoré spĺňajú alebo prekračujú požiadavky Federálnej agentúry pre núdzové riadenie (FEMA) na zníženie rizika záplav.

Čo je NFIP Direct?

NFIP Direct je program FEMA, ktorý pomáha pri vydávaní poistenie proti povodniam politiky podľa NFIP v komunitách určených FEMA a dodáva politiky a platby nárokov za straty podľa predpisu a podľa uváženia FEMA.

Odporúča: