Vzťahuje sa záruka na auto na elektrické problémy?
Vzťahuje sa záruka na auto na elektrické problémy?

Video: Vzťahuje sa záruka na auto na elektrické problémy?

Video: Vzťahuje sa záruka na auto na elektrické problémy?
Video: Утечка тока в автомобиле. Проблема с фарами? 2024, Smieť
Anonim

Základný, nárazník k nárazníku záručné kryty prakticky všetko v auto - vrátane klimatizácie, audio systému a elektrické komponentov. Obvykle je obmedzený na tri roky a 36 000 míľ; luxusné značky ako Jaguar a BMW rozširujú záruka do štyroch rokov alebo 50 000 míľ.

Podobne sa pýta, vzťahuje sa záruka na vozidlo na elektrické poruchy?

Typicky a záruka nebude kryt opotrebované položky. V niektorých prípadoch váš záruka bude kryt výmena týchto prvkov, ak sa predčasne opotrebovali v dôsledku a chyba s vozidlo . Záruky by mal kryt všetko mechanické a elektrické poruchy s vozidlo.

Tiež viete, že záruka na pohonnú jednotku sa vzťahuje na elektrické problémy? Motor pokrytie typicky obsahuje blok valcov a hlavy, tesnenia a tesnenia, vstrekovače paliva a vodné a olejové čerpadlá. Väčšina záruky tiež kryt uloženie motora, ventilový rozvod, zotrvačník a rozvodový remeň. Vo vozidlách s prepĺňaním turbodúchadlom alebo preplňovaním sú tieto komponenty spravidla tiež zakryté.

Môžete sa tiež opýtať, vzťahujú sa záruky na poškodenie tela?

Automobilový priemysel záruky zvyčajne nie krycie teleso panelov, čo znamená, že nebudete krytý svojimi záruka ak dostanete zvonenie dverí alebo ak na parkovisku poškriabete bok svojho auta. Tiež nebudete krytí, ak sa dostanete do nehody a budete potrebovať vymeniť všetky súčasti poškodené pri zrážke.

Na čo sa vzťahuje záruka na ojazdené autá?

A záruka na auto spravidla zahŕňa: Opravu vád v stanovenej lehote. Použité autá predajcovia ho obvykle predávajú s trojmesačným nájazdom 5 000 km záruka . Auto servis nezávislými osobami, ako je NRMA auto servis, pokiaľ sú originálne diely použité.

Odporúča: