Aký je prvý konflikt medzi ľuďmi zvonku?
Aký je prvý konflikt medzi ľuďmi zvonku?

Video: Aký je prvý konflikt medzi ľuďmi zvonku?

Video: Aký je prvý konflikt medzi ľuďmi zvonku?
Video: Секты – подстава от сознания 2024, Smieť
Anonim

Skupina má a konfliktu , doslova a do písmena, s dobre situovanou bandou známou ako Socs. Potom, čo Ponyboyov priateľ Johnny zabije jedného zo Sociov v boji, obaja preskočia mesto. Keďže príbeh sa zameriava na ich skúsenosti na úteku, primárne konfliktu sa vyvinie do Ponyboyových zápasov so státím zrelým mladým mužom.

Ľudia sa tiež pýtajú, v čom je konflikt v kapitole 1 outsiderov?

In kapitola 1 Outsiderov , existuje konfliktu medzi Ponyboyom a Socs. Na ceste domov z filmov stojí Greaser Ponyboy pred piatimi Socmi. Jeden z vytiahnu čepeľ a opýtajú sa Ponyboya, či sa potrebuje ostrihať. Nasleduje bitka a Ponyboy je zadržaný a niekoľkokrát udretý päsťou.

Následne je otázkou, čo sa stane v kapitole 1 outsiderov? Zhrnutie: Kapitola 1 . Ponyboy Curtis, rozprávač, začína román príbehom: jedno popoludnie kráča domov po zhliadnutí filmu Paula Newmana a jeho myseľ sa začne túlať. Ponyboy ustúpi od svojho príbehu a vysvetľuje, že samotná chôdza nie je bezpečná pre mazákov, gang priateľov East Side, ku ktorým patrí.

Okrem toho, aký je konflikt medzi ponyboyom a ním?

Externé medzi soc a mazivá Nemajú veľa podobností, čo znamená, že sa veľmi líšia. Ponyboy má konfliktu s sám Má čiastočne skúsenosti, pretože jeho rodičia zomreli. Ale okrem toho, skutočnosť, že je mastnejší a soc ich nenávidí.

Aké sú 2 pravidlá pre masters pre seba?

Two-Bit vysvetľuje mazivá ' dve hlavné pravidlá : vždy držte spolu a nikdy dostať chytený. Cherry a Ponyboy idú na dostať popcorn a Ponyboy jej hovorí o dobe, keď Socs zmlátili Johnnyho. Ponyboy hovorí, že vodca gangu, ktorý ho porazil, nosil päsť prsteňov.

Odporúča: