Obsah:

Čo je to výkyvná tyč vpredu?
Čo je to výkyvná tyč vpredu?

Video: Čo je to výkyvná tyč vpredu?

Video: Čo je to výkyvná tyč vpredu?
Video: TAKOVÝ OBYČEJNÝ DEN BY TO BYL, KDYBY V EVROPĚ NEVYPUKLA VÁLKA | Vlog #222 2024, Smieť
Anonim

Stabilizačné tyče sú súčasťou a auta závesný systém. Niekedy sa im hovorí aj anti- výkyvné tyče alebo stabilizátory . Ich zmyslom života je snažiť sa udržať auta telo z „kotúľania“v ostrej zákrute. Inými slovami, telo auto "roluje" o 10 alebo 20 alebo 30 stupňov smerom k vonkajšej strane zákruty.

Keď to vezmete do úvahy, môžete riadiť auto s pokazenou priehradkou?

Záležiac na dopraviť ťa som šoférovanie , ty môže mať prednú alebo zadnú časť hojdačka , alebo ty môže mať oboje. Ak ty podozrenie, že a hojdačka je zlomený , môžeš stále riadiť the auto , ale ty treba postupovať opatrne. Spôsob, akým toto bude ovplyvniť vaše riadiť bude závisí od toho, či je predný alebo zadný hojdačka je zlomený.

Navyše, koľko stojí výmena kývavej tyče? Priemerné náklady na výmenu koncového spojovacieho prvku výkyvného ramena - vpredu sa pohybujú medzi 126 USD a $161 . Náklady na prácu sa odhadujú na 52 až 67 dolárov, pričom ceny súčiastok sa pohybujú medzi $74 a 94 dolárov. Odhad nezahŕňa dane a poplatky.

Ak vezmeme do úvahy tieto, aké sú príznaky zlého výkyvného pruhu?

Príznaky zlého alebo zlyhávajúceho prepojenia tyče stabilizátora

  • Drnčanie alebo drnčanie z oblasti pneumatík. Spojky tyče stabilizátora sa pripájajú k spodnému ovládaciemu ramenu na prednom konci väčšiny domácich a zahraničných automobilov a nákladných automobilov predávaných v USA.
  • Zlá ovládateľnosť alebo uvoľnený volant.
  • Skontrolujte počas výmeny pneumatík alebo kontroly zavesenia kolies.

Potrebujete húpací bar?

Vlastne keby chceš získať technické informácie, ak je podvozok vášho auta navrhnutý správne, ty nebude potrebujete hojdaciu lištu . Center roll bude oveľa bližšie k ťažisku a ty nedostane sa telo takmer normálne. Tim, ak ty nastaviť bez výkyvné tyče a jazdí to dobre ty , viac sily ty.

Odporúča: