Ktorá z nasledujúcich možností opisuje chránenú odbočku?
Ktorá z nasledujúcich možností opisuje chránenú odbočku?

Video: Ktorá z nasledujúcich možností opisuje chránenú odbočku?

Video: Ktorá z nasledujúcich možností opisuje chránenú odbočku?
Video: Cenzúra slovenského internetu Ukrajine nepomôže 2024, Septembra
Anonim

A chránená zákruta znamená iba to, že protiidúci ruch bude smerovať na červenú a že chodci prechádzajúci cez jazdný pruh alebo jazdné pruhy, ktoré používa chránené vľavo- otočiť pohyb bude smerovať k signálu Nechoďte. Poznámka: A. chránená zákruta neznamená to, že všetku ostatnú premávku zastavuje červené svetlo.

Čo v tejto súvislosti opisuje chránenú odbočku?

A chránená zákruta znamená, že protiidúca premávka bude čeliť červenému semaforu a že chodci prechádzajú cez jazdný pruh alebo pruhy používané chránené vľavo- otočiť pohyb bude smerovať k signálu Nechoďte. Poznámka: A. chránená zákruta neznamená to, že všetka ostatná návštevnosť je zastavilo červené svetlo.

Aký je rozdiel medzi chránenou a nechránenou odbočkou doľava? Chránené zákruty vľavo s a určený otočka vľavo pruh a otočka vľavo signál. Semi- chránené ľavotočivé zákruty vyrobené z centra alebo zdieľané otočiť jazdný pruh. Nechránené zákruty doľava vyrobené z aktívneho jazdného pruhu.

Otázkou tiež je, čo je to plne chránená zákruta?

Plne chránené vľavo otočiť . Niektoré križovatky majú samostatné semafory pre ľavú sústruženie premávka a pre premávku idúcu križovatkou resp sústruženie správny. Keď zľava- otočiť v prípade premávky vľavo sa zobrazuje zelená šípka- otočiť jazdný pruh, premávka idúca rovno alebo sústruženie vpravo zvyčajne uvidí červené svetlo.

Je zelená šípka chránenou zákrutou?

ZELENÝ ŠÍP -A zelený šíp znamená GO, ale najprv sa musíte podvoliť akémukoľvek vozidlu, bicyklu alebo chodcovi, ktorí sa ešte nachádzajú na križovatke. The zelený šíp smerovanie doprava alebo doľava vám umožňuje vytvoriť a chránená zákruta ; protiidúce vozidlá, bicykle a chodcov zastaví červené svetlo, pokiaľ zelený šíp svieti.

Odporúča: