Ako ponecháte autobatériu nabitú v sklade?
Ako ponecháte autobatériu nabitú v sklade?

Video: Ako ponecháte autobatériu nabitú v sklade?

Video: Ako ponecháte autobatériu nabitú v sklade?
Video: Takhle si zničíte autobaterii | bateriecepek.cz 2024, Smieť
Anonim

Odstrániť batérie z auto a sklad na chladnom a suchom mieste, kde teplota nebude taká nízka, že batérie zamrzne. Pripojte smart nabíjačka alebo plávať nabíjačka , v závislosti od typu batérie , do udržiavať the nabíjať počas skladovanie.

Navyše, ako udržujete autobatériu nabitú, keď ju nepoužívate?

Použite za každého počasia auto zakryte, ak nemôžete opustiť svoj auto v garáži. Dostať auto pred uskladnením umyté a navoskované. Ak ho budete skladovať, nezabudnite naplniť palivovú nádrž a pridať stabilizátor plynu auto viac ako 30 dní. Použite a batérie aby ste sa vyhli tomu, že budete musieť naštartovať batérie.

Okrem vyššie uvedeného by som mal pri skladovaní auta odpojiť batériu? Keď ty odpojiť tvoj autobatérie z auto , pomáha zabrániť úplnému vybitiu elektrických systémov vrátane hodín a systému palubného počítača. Preto ak odídete z autobatérie bez dozoru dlhší čas, potom by mohlo dôjsť k poškodeniu batérie a dokonca potrebujú výmenu.

Navyše, ako dlho vydrží autobatéria v sklade?

Ako skladovať a Autobatéria . Aj keď štyri týždne až dva mesiace môžu byť dostatočným vankúšom na udržanie vášho batérie fungujúce, stále je najlepšie mýliť sa na strane opatrnosti.

Ako dlho môže auto stáť bez toho, aby ho šoférovalo?

Vzhľadom na rizikové faktory nenechajte uplynúť viac ako dva týždne bez šoférovanie vášho auto ak očakávate, že to začne znova. Ak plánujete nechať svoje autosedačka pre dlho prijmite opatrenia potrebné na jeho ochranu.

Odporúča: