Kedy Travis Pastrana skočil do Caesars Palace?
Kedy Travis Pastrana skočil do Caesars Palace?

Video: Kedy Travis Pastrana skočil do Caesars Palace?

Video: Kedy Travis Pastrana skočil do Caesars Palace?
Video: Travis Pastrana honors Evel Knievel by jumping Caesars Palace fountain in Las Vegas | ESPN 2024, Smieť
Anonim

Travis Pastrana skočí na fontáne v Caesars Palace na motorke 8. júla v Las Vegas. Travis Pastrana v nedeľu neskočil na fontány Caesars Palace s motorkou. Bol to stroj času - trafil rampu presne pri rýchlosti 56 km / h a poslal niektorých do davu až do roku 1967. Clifford Branan videl Pastranu.

V tejto súvislosti skočil Travis Pastrana na Caesars Palace?

Akčná športová hviezda Travis Pastrana úspešne skočil fontány pri Caesars Palace V nedeľu večer dokončil svoj pokus o replikáciu troch najikonickejších legendárnych odvážlivcov Evela Knievela skoky v rovnaký deň.

Tiež viete, aký bicykel použil Travis Pastrana vo Vegas? Travis Pastrana jazde na svojom indickom skautovi FTR750. Pastrana noc začala prelomením Evelinho rekordu v skákaní 50 rozdrvených áut, ktoré vzlietli 143 stôp vzduchom nad 52 rozdrvených automobilov.

Tiež vedieť, kto preskočil fontánu Caesars Palace?

Travis Pastrana

Skočil Evel Knievel na Caesars Palace?

31. decembra 1967 Daredevil Evel Knievel pokúsil sa skočiť nad vodnými fontánami na Caesars Palace v Las Vegas. Knievelov skok bol pokus o 141 stôp a jeho doposiaľ najdlhší. The Caesarov palác havarovať bol Knievel najdlhší pokus o motorku skočiť vo výške 141 stôp

Odporúča: