Ako zlikvidujem autosedačku, ktorej platnosť vypršala?
Ako zlikvidujem autosedačku, ktorej platnosť vypršala?

Video: Ako zlikvidujem autosedačku, ktorej platnosť vypršala?

Video: Ako zlikvidujem autosedačku, ktorej platnosť vypršala?
Video: ANONYMOUS PROTIÚTOK NA RUSKO! | WWW.TESLACEK.TV 2024, Smieť
Anonim

Odstrániť autosedačka kryt a akékoľvek vypchávky pod ním. Zlikvidujte látku, penové vypchávky, popruhy a kúsky zo zmiešaného kovu a plastu a malé plastové kúsky. Označte plast ako vypršala alebo nebezpečné. Recyklovať objemné plastové telo a všetky kovové diely.

V tomto ohľade skutočne vyprší platnosť autosedačiek?

Väčšina autosedačky mať dátum expirácia vyrazené na štítku výrobcu umiestnenom na bokoch alebo na spodnej časti autosedačka . Prípadne môže uvádzať dátum výroby. Všeobecne platí, že a autosedačka bude vypršať šesť rokov po dátume výroby.

Môžete tiež darovať autosedačky spoločnosti Goodwill? Darovanie dobrý autosedačka Niektorým, ako Dobrá vôľa , bude neber použité autosedačky . Niektoré rodičovské triedy môžu používať použité autosedačky alebo centrá zdrojov pre tehotenstvo.

Berie v tomto ohľade Walmart staré autosedačky?

Zákazníci môcť obchodovať v použité autosedačky na servisnom pulte pri akejkoľvek účasti Walmart uložte a dostanete 30 dolárov Walmart darčekový poukaz* to môcť byť použité v obchode alebo online kúpiť položky pre ich dieťa.

Berie cieľ staré autosedačky?

Ciele prípad obchodu Vziať tvoj stará autosedačka do Ciele Služby pre hostí a vložte ich do rozbaľovacieho poľa od 3. do 13. septembra. Cieľ obchody prijme a recyklovať všetko novorodenec autosedačky vrátane dojčaťa sedadlá , kabriolet sedadlá , autosedačka základne, postroj alebo autosedačky.

Odporúča: