Môžem použiť oxyacetylénový horák s propánom?
Môžem použiť oxyacetylénový horák s propánom?

Video: Môžem použiť oxyacetylénový horák s propánom?

Video: Môžem použiť oxyacetylénový horák s propánom?
Video: Oxy - процедура для омоложения и увлажнения кожи 2024, Smieť
Anonim

Komu používať vaša aktuálna acetylén súprava s propán alebo propylén, vy urobiť nie je potrebné vymieňať regulátor kyslíka, fakľa držadlo alebo rezací nástavec. O regulátoroch, ak sú vaše acetylén regulátor má pripojenie CGA510 ako v GENTEC acetylén regulátor možno nebudete musieť meniť acetylén regulátora.

Môžem v tejto súvislosti použiť propán s kyslíkom?

Oxy Propán Jediná skutočná nevýhoda použitím Oxy/ Propán je to ono môcť nemusí byť použité slávnostné zváranie. Kyslík a Propán súpravy poháňané palivom sú však ideálne pre striebornú spájku, spájkovanie, rezanie a vykurovanie. Pokiaľ nechcete zvárať, Kyslík a Propán je to skvelý spôsob, ako ísť!

Okrem toho, môže propánový horák rezať oceľ? Oceľová plechovka byť rezať s rezací horák pomocou oboch Propán alebo mapovací plyn.

Tiež viem, môžem použiť namiesto acetylénu propán?

Rezanie. Plechovka na propán Páči sa mi to acetylén byť použité na rezanie. Preto acetylén je lepšie rezať ako propán . Kým teplotne acetylén je teplejšia ako propán faktom je, že ľudia sú pomocou propánu za nesprávne rezanie.

Je možné použiť propán na zváranie?

Zváranie Postup: Po prvé: Propán plyn nemôže byť použité na plyn zváranie . Keď acetylén spaľuje kyslík, vytvára redukčnú zónu, ktorá čistí povrch ocele. Propán áno nemajú redukčnú zónu, ako je acetylén, a preto nemôžu byť používané na zváranie.

Odporúča: