Potrebujem predradník pre LED svetlá?
Potrebujem predradník pre LED svetlá?

Video: Potrebujem predradník pre LED svetlá?

Video: Potrebujem predradník pre LED svetlá?
Video: Созидательное общество объединяет всех 2024, Smieť
Anonim

Nie LED žiarovky vyžadujú predradník , aj keď niektoré sú navrhnuté tak, aby spolupracovali s existujúcim balast . Nájdete balast -kompatibilné alebo „plug-and-play“ LED diódy ktoré sú navrhnuté tak, aby nahradili lineárne žiarivky, kompaktné žiarivky alebo HID. Žiarovky a halogénové žiarovky urobiť nie vyžadujú predradník.

Tu môžete vložiť LED žiarovky do žiarivkového svietidla?

Skrátka ÁNO! Nové lineárne LED trubica žiarovky sú jednoduché plug and play a kompatibilné s predradníkom. Budeš jednoducho musíte odstrániť svoje žiarivka a zapojte svoj LED výmena. Čítajte ďalej a získajte ďalšie informácie na podporu vášho rozhodnutia nahradiť váš lineárny fluorescenčné svetlo žiarovky s trubicou LED diódy.

Možno sa tiež opýtať, čo je to LED predradník? Akonáhle sa rozsvieti svetlo, balast potom funguje ako regulátor prúdu. LED ovládače prevádzajú vysoké napätie, striedavý prúd na nízke napätie, jednosmerný prúd, na ktorom sú LED diódy navrhnuté tak, aby na nich pracovalo. Oba fluorescenčné predradníky a LED vodiči chránia svetlo pred kolísaním elektrického napájania.

Ak vezmeme do úvahy toto, je ovládač LED rovnaký ako predradník?

Skutočnou odpoveďou je, že LED diódy používajú a vodič , ktorý robí mnohé z to isté veci ako a balast ale funguje oveľa efektívnejšie. An LED ovládač je elektrické zariadenie, ktoré reguluje výkon LED svetlo. Má schopnosť regulovať výkon na jeden LED Svetlo alebo reťazce LED diód.

Ako obídete predradník pre LED svetlá?

Odrežte vodiče zásuvky. Vodiče zásuvky (pravdepodobne červené a modro sfarbené vodiče) sú umiestnené na druhej strane balast a pripojte sa k vodičom vychádzajúcich z balast do zásuviek (ktoré by mali byť nezmenené zásuvky pre T8 LED diódy ). Tieto výstupné vodiče poskytujú napájanie lampy.

Odporúča: