Je Bentley Bentayga 7-miestne?
Je Bentley Bentayga 7-miestne?

Video: Je Bentley Bentayga 7-miestne?

Video: Je Bentley Bentayga 7-miestne?
Video: Недо-Bentley. Годна только под Ultratank. Плохая копия Audi Q7. Бентли Бентайга. Bentley Bentayga 2024, Smieť
Anonim

The Bentley Bentayga je teraz k dispozícii so štyrmi alebo so siedmimi sedadlá , ktorý nahradí jediný päť- sedadlo konfigurácia predaná predtým. Automobilka so sídlom v Crewe hovorí, že prídavok o sedem - sedadlo Táto možnosť posilňuje postavenie SUV ako „najvšestrannejšieho luxusného vozidla na svete“.

Takto, koľko sedadiel má nákladné auto Bentley?

Pohodlne Sedadlá Sedem s rokom 2017 Bentley Bentayga však hovoríme o SUV s legitímnymi tromi radmi sedenie aby sa zmestilo sedem cestujúcich, a to môcť dosiahnuť 187 mph

Vyrába Bentley aj pohon 4x4? Nová Bentayga bude dosiahol rýchlosť 187 mph a stojí toľko ako DVA Range Rovery. Britský gigant luxusných áut Bentley rozpútal vôbec prvé 4X4 a zaviazal sa, že 160 000 libier 187 mph Bentayga bude byť „najsilnejším, luxusným a exkluzívnym športovým úžitkovým vozidlom na svete“.

Podobne sa pýta, koľko stojí SUV Bentley?

Na začiatku cena v roku 2018 vo výške 200 000 dolárov Bentley Bentayga môže byť najdrahší a najluxusnejší SUV na planéte.

Vyrába Bentley SUV?

Rok 2018 Bentley Bentayga začína na 195 000 dolároch. Špičkový luxus SUV sú na trhu tak dlho, ako tam boli luxusné autá a SUV . Tento rok, SUV Bentley k nemu sa pridali Rolls-Royce Cullinan a Lamborghini Urus.

Odporúča: