Ako nájdem svoje staré auto?
Ako nájdem svoje staré auto?

Video: Ako nájdem svoje staré auto?

Video: Ako nájdem svoje staré auto?
Video: Нарисуйте этот древний сильный знак на руке, вернутся деньги и удача. Что делать, чтобы привлечь 2024, Smieť
Anonim

Hľadaj VIN

Ak ešte máte vozidlo identifikačné číslo z tvojho predtým vo vlastníctve auto , môžete viesť a vozidlo kontrola histórie vyhľadaním čísla na webovej stránke DMV.org. Poskytne vám správu o histórii CarFax, ktorá bude obsahovať informácie súvisiace s vozidlo.

Ako týmto spôsobom vypátrate auto?

Aplikácie pre vás Android Telefón Keď je čas Nájsť tvoj auto , klepnite na the tlačidlo „Získať trasu“. The potom sa zobrazí aplikácia the umiestnenie vášho auto a zobrazuje šípku, ktorá ukazuje na miesto, kde je zaparkované. ParKingLost zobrazí značkovacie tlačidlo, na ktoré klepnutím uložíte the umiestnenie vášho auto.

Následne je otázkou, ako nájdem staré auto, ktoré som vlastnil vo Veľkej Británii? Nájdite staré auto, ktoré ste kedysi vlastnili na www.drivearchive.co. uk . E -maily so svojimi požiadavkami posielajte na [email protected] uk (uveďte svoje úplné meno, poštovú adresu a telefónne číslo).

Otázkou tiež je, ako môžete zistiť, či vaše staré auto bolo zošrotované?

The najľahší spôsob kontroly či vozidlo dúfate, že kúpite má predtým bol zošrotovaný kúpiť an HPI auto skontrolovať online, čo zahŕňa auto šrotová kontrola. Použitie údajov z the DVLA, toto preverí jeho históriu a zistí či to má raz Bol zaznamenané ako zošrotované.

Ako zistíte, kto je vlastníkom vozidla?

Navštívte webovú stránku, ktorá sa špecializuje na auto správy o histórii, napríklad autocheck.com, carfax.com alebo is-it-a-lemon.com. Tieto webové stránky budú za poplatok používať VIN na spustenie prehľadu histórie skontrolovať ukazuje, koľko predchádzajúcich vlastníkov je auto mal a akékoľvek väčšie alebo menšie nehody auto bol v.

Odporúča: