Ako pripojím Atari 2600 k modernému televízoru?
Ako pripojím Atari 2600 k modernému televízoru?

Video: Ako pripojím Atari 2600 k modernému televízoru?

Video: Ako pripojím Atari 2600 k modernému televízoru?
Video: How to connect an Atari 2600 to a 4k tv 2021 2024, Septembra
Anonim

Pripojte zástrčku to bolo predtým spájajúci the Atari to prepínaciu skrinku na phono zástrčka adaptér na F jack. Zasuňte adaptér do VHF/káblového vstupu na vašom zariadení TV . Vložte hru do Atari , zapnite ho a hrajte Space Invaders do sýtosti.

Navyše, môže starý Atari k novému televízoru?

Ak chcete pripojiť Atari do moderný televízor súpravy, vy môcť použite adaptér, ktorý prevádza súbory televízory F konektor ku konektoru RCA. V starý dni ty mohol choďte do miestnej Radio Shack a kúpte si časť# 278-0475. Pre väčšinu ľudí to už nie je možné. Ale ty môcť dostať ich na Ebay.

Tiež, ako môžem pripojiť svoje pôvodné Atari k novému televízoru? Najľahší spôsob pripojiť tvoj Atari tvojmu TV je vyhnúť sa starému TV /Úplne prepnite hraciu skrinku a kúpte si adaptér RCA phono plug to F jack. Tento adaptér vám umožní hrať svoje Atari . Kúpte si adaptér RCA phono plug to F jack za približne 5 dolárov. Odpojte TV /Prepínač hier z vášho Atari.

Okrem toho, ako pripojíte staré herné hry k novému televízoru?

Len pripojiť potom jeden RCA kábel z konzoly do boxu pripojiť koaxiálnym káblom z krabice do káblového alebo anténneho portu na zadnej strane vášho TV . Prepnite pole na „ hra keď ho používate, prepnite na TV /Káblový vstup ručne a nenechajte svoj TV skúste automaticky naladiť cestu na signál.

Aké napájanie potrebuje Atari 2600?

The Atari 2600 potrebuje aspoň 7,5 voltov a niekde medzi 200-400 mA v závislosti od kazety, ktorú hráte. Pôvodný poskytoval 9 voltov pri 500 mA.

Odporúča: