Obsah:

Čo je CarPlay Android Auto?
Čo je CarPlay Android Auto?

Video: Čo je CarPlay Android Auto?

Video: Čo je CarPlay Android Auto?
Video: НУЖЕН ли вам ANDROID AUTO или APPLE CarPlay? 2024, Smieť
Anonim

Apple CarPlay & Android Auto systémy, ktoré umožňujú auta informačno-zábavnú obrazovku na zobrazenie obsahu z vášho mobilného telefónu. Vodičom umožňujú používať bežné funkcie telefónu, vrátane telefonovania, počúvania hudby a používania navigačného softvéru.

Keď to vezmeme do úvahy, môže Apple CarPlay používať Android?

Krátka odpoveď: nie. An Android zariadenie sa nedá pripojiť, aby malo prístup k Apple Carplay -nainštalovaný informačný systém a na spustenie nie je možné použiť iPhone Android Auto. Existuje však možnosť inštalácie jednej z dvoch kompatibilných ondual Carplay Android Auto auto systémy.

Rovnako tak je možné Android Auto pripojiť bezdrôtovo? Väčšina spojení medzi telefónmi a auto rádiopoužívať Bluetooth. Pripojenia Bluetooth však nemajú požadovanú šírku pásma Android Auto Wireless . Aby bolo možné dosiahnuť a bezdrôtové pripojenie medzi vašim telefónom a vašim auto , Android Auto Wireless ťukne na funkciu Wi-Fi vášho telefónu a vášho auto rádio.

Len tak, ako môžem používať Android Auto v aute?

2. Pripojte telefón

  1. Odomknite obrazovku telefónu.
  2. Pripojte telefón k automobilu pomocou kábla USB.
  3. Váš telefón vás môže požiadať o stiahnutie alebo aktualizáciu určitých aplikácií, ako sú Mapy Google.
  4. Ak chcete získať prístup k svojim aplikáciám, prečítajte si bezpečnostné informácie a povolenia systému Android Auto.
  5. Zapnite upozornenia pre Android Auto.

Aký je rozdiel medzi Apple CarPlay a Android Auto?

Aj keď oba systémy majú veľmi podobné funkcie, Apple CarPlay a Android Auto mať jeden hlavný pohľad rozdiel medzi dva. Apple CarPlay spáruje sa s iPhone, pričom Android Auto páry s an Android smartfón.

Odporúča: