Čo sa stane, ak nezaplatíte Redbox?
Čo sa stane, ak nezaplatíte Redbox?

Video: Čo sa stane, ak nezaplatíte Redbox?

Video: Čo sa stane, ak nezaplatíte Redbox?
Video: Честный обзор НОВОГО ресторана Тимати RedBox / Сет роллов за 3333 рубля / Очень МАЛЕНЬКИЕ порции 2024, Septembra
Anonim

Momentálne nie je možné nič manuálne spracovať, ale Ak ty stále dlžný platby , Redbox zhromaždí to automaticky.

Okrem toho, aké sú neskoré poplatky za Redbox?

Veľa Redbox kiosky majú k dispozícii DVD na zapožičanie za 1,75 dolára na deň plus daň (s výnimkou jurisdikcií, ktoré nepožadujú daň z predaja nabitý alebo vyzdvihnuté), takže ak si toto DVD ponecháte minimálne na jeden deň a vrátite ho o dva dni neskôr do 21:00. miestneho času, budete nabitý 5,25 dolárov plus príslušné

Následne je otázkou, či môže Redbox účtovať zrušenú kartu? Niekto použil môj kartu požičiavať hry od Redbox tak ja rýchlo zrušené the kartu . Odpoveď na poplatky na prenájom, ak máte zrušené the kartu pretože už nie je vo vašom vlastníctve, ale slúži na prenájom hier, akonáhle budete zrušené povedal kartu , č poplatky môžu byť naň umiestnené. JE to mŕtve.

Vedľa vyššie, drží Redbox peniaze?

Redbox po vrátení posledného disku DVD sa vám nabije iba raz. Požičajte si päť diskov DVD za jeden poplatok. Je to také jednoduché. (Poznámka: Uvidíte dočasné „oprávnenie držať “vo výške 1,00 USD na vašom výpise z debetnej/kreditnej karty; buďte si istí, že bude uvoľnená do 3 až 14 dní po vašej výpožičke.)

Čo keď si prenajmem Redbox po 21:00?

Kedy ty nájomné len film alebo hra po polnoc, Redbox vám dáva ten celý deň PLUS nasledujúci deň na sledovanie a vrátenie! Preto ho nemusíte vrátiť prenájom do 21:00 v nedeľu večer! To znamená, že strávite CELÝ deň v sobotu plus väčšinu nedele - to všetko za cenu jedného dňa prenájom !

Odporúča: