Koľko stoja nádrže na kyslík a acetylén?
Koľko stoja nádrže na kyslík a acetylén?

Video: Koľko stoja nádrže na kyslík a acetylén?

Video: Koľko stoja nádrže na kyslík a acetylén?
Video: Bezpečnostné pokyny - kyslík / acetylén 2024, Septembra
Anonim

MC Steel Acetylénový valec 10 cu. ft. "Certifikácia DOT pre USA- ÁNO." - od Jima C. This nádrž vyzeral dobre, až zle som ho musel vymeniť za starší nádrž dostať naplnené nádrž.

Najlepšie vybrané produkty a recenzie.

Zoznam cena : $107.96
Ušetríte: $16.44 (15%)

Následne sa možno tiež spýtať, koľko stojí kyslíková acetylénová nádrž?

Re: najlepší/najlacnejší spôsob získať kyslík / acetylénové nádrže Očakávajte, že zaplatíte približne 200 - 300 dolárov v závislosti od veľkosti tankov , úroveň náplne, značka a veľkosť pochodní.

Za druhé, plní Tractor Supply nádrže s kyslíkom? Zvárací plyn. Dodávka traktora Nákup zváracieho plynu valcov , alebo vymeníte prázdny valec pre doplniť acetylénu, kyslík alebo ochranný plyn v rôznych veľkostiach. Stačí navštíviť svojho miestneho Dodávka traktora Co.

Pokiaľ ide o to, koľko stojí doplňovanie kyslíkovej nádrže?

Keď zoberiete do úvahy náklady z doplňovanie the nádrž , príslušenstvo, ktoré by ste mohli potrebovať na bežné používanie, a povinné náhradné diely pri potápaní nádrž pre kyslík by stál viac ako 2 300 dolárov ročne v porovnaní s 598 dolármi a 798 dolármi za trojročnú a doživotnú záruku na Inogen One G4.

Akú veľkosť oxyacetylénových nádrží by som mal dostať?

Pravidlom ste vy by mal používať acetylén v miere, ktorá nie je väčšia ako 15 % nádrž za hodinu. Ak teda použijete acetylén konštantnou rýchlosťou, vy by mal použite dostatočne malý hrot dostať 7 hodín používania mimo nádrž . Ak naozaj potrebujete na chvíľu vytočiť väčší plameň, nie je problém.

Odporúča: