Vydávajú zlé rotory hluk pri otáčaní?
Vydávajú zlé rotory hluk pri otáčaní?

Video: Vydávajú zlé rotory hluk pri otáčaní?

Video: Vydávajú zlé rotory hluk pri otáčaní?
Video: Výměna rotoru vrtačky Narex 2024, Smieť
Anonim

Ak máš brzdu rotory ktoré sa nosia resp zle ( pokrivený , vydlabané alebo prasknuté), budú urobiť rôzne zvuky. Rotory to sú pokrivený a nie plochá vôľa vytvoriť škrípanie alebo škrípanie zvuky . Ak rotory sú príliš opotrebované, môže dôjsť k poškriabaniu zvuky namiesto.

Môžu v tejto súvislosti brzdy pri otáčaní vydávať hluk?

Opotrebované brzda podložky bude robiť hluk pri aplikácii brzdy , ale môcť tiež Robit hluk pri prechode cez a otočiť . Dôvodom je zmena geometrie zavesenia kolies, ktorá môcť tiež spôsobiť brzda podložky do urobiť kontakt s brzda rotor.

Tiež, prečo moje rotory vydávajú hluk? Keď sú vaše brzdy výroba pri stlačení hlasný zvuk brúsenia the pedál, je to takmer vždy spôsobené kontaktom the rotorový disk s časťou the hmatadlo. Zvyčajne je to kvôli extrémnemu opotrebovaniu brzda podložky alebo rotory.

Otázkou tiež je, či zlé rotory vydávajú hluk?

Hlučné Brzdy Jeden z prvých symptómov, ktoré sa bežne spájajú s zle brzda rotory je hluk . Ak rotory sú zdeformované (čo znamená, že nie sú úplne ploché) alebo sú veľmi opotrebované, môžu vydávať piskľavé alebo vŕzgavé zvuky. Zvyčajne pokrivené rotory pri silnom opotrebovaní bude škrípať rotory spôsobí zoškrabanie zvuk.

Ako zistím, že sú moje rotory zlé?

Dávajte si pozor na to, čo cítite počas jazdy. Jeden z najbežnejších indikátorov opotrebovanej brzdy rotory rachotí, chveje sa alebo sa trasie pri brzdení. Tieto vibrácie bežne pociťujete cez nohu pri použití bŕzd a zvyčajne to svedčí o brzdení rotory ktoré sa zdeformovali.

Odporúča: