Ako dlho môžu LED svetlá svietiť?
Ako dlho môžu LED svetlá svietiť?

Video: Ako dlho môžu LED svetlá svietiť?

Video: Ako dlho môžu LED svetlá svietiť?
Video: Электрика в квартире своими руками. Финал. Переделка хрущевки от А до Я. #11 2024, Smieť
Anonim

Mnohé LED diódy majú menovitú životnosť až 50 000 hodín . To je približne 50-krát dlhšie ako typická žiarovka, 20-25-krát dlhšie ako typický halogén a 8-10-krát dlhšie ako typický CFL. Použité 12 hodín denne vydrží 50 000 žiaroviek viac ako 11 rokov.

Môžete týmto spôsobom nechať LED svetlo stále rozsvietené?

Našťastie, pretože oni sú v pohode do thetouch a jednoducho stlmiť čas , LED svetlá áno nepredstavujú tieto nebezpečenstvá. S ohľadom na to je to dobrý nápad do vypni svoje LED svetlá v noci tak má transformátor čas na vychladnúť a vyhnúť sa riziku prehriatia.

Následne je otázkou, je lepšie nechať LED svetlá zapnuté alebo ich vypnúť? Zatiaľ čo vypínanie svetiel šetrí energiu všeobecne, odpoveď o tom, či plytváte viac elektrina od odbočovacie svetlá na a vypnuté záleží na tom. Niekedy to môže byť skutočne lacnejšie odísť a svetlo skôr než otočiť to vypnuté . Majú nízku hodnotu svetlo a 90 % energie, ktorú spotrebujú, je teplo.

Prečo moje LED svetlá zostávajú zapnuté?

LED žiarovky sa líšia kvalitou, takže nekvalitná žiarovka môže pri vypnutí svietiť, blikať alebo bzučať. 2. Môžete to nájsť aj tam je problém s elektrickým obvodom a nie s žiarovkami. Niektoré svetelné spínače bude nechajte prepúšťať elektrickú energiu, aj keď je vypínač je vypnuté.

Aká je priemerná životnosť LED žiarovky?

LED diódy majú všeobecný života očakávaná doba 50 000 hodín. Ak používate svetlá 10 hodín denne, malo by to byť 13,7 roka.

Odporúča: