Sklopia sa zadné sedadlá Tesla S?
Sklopia sa zadné sedadlá Tesla S?

Video: Sklopia sa zadné sedadlá Tesla S?

Video: Sklopia sa zadné sedadlá Tesla S?
Video: Tesla Model S Plaid - это самый быстрый (и крутейший) седан в мире 2024, Smieť
Anonim

Pod podlahou batožinového priestoru je dokonca aj veľká studňa na ďalšie uloženie, alebo ju môžete vyplniť dvoma voliteľnými zadné -tvárou v tvár zložiť - vonku deti sedadlá , otáčanie modelu S do sedemmiestneho sedadla. Ak potrebujete väčší batožinový priestor, zadné sedadlo má rozdelenie 60/40 skladacie usporiadanie.

Sklápajú sa tiež zadné sedadlá Tesla Model S?

Oni zložiť naplocho.

Rovnako tak sa dajú sklopiť zadné sedadlá Tesla Model 3? Skladacie rozdelenie 60/40 sklopné zadné sedadlá je jednoduchý a značne rozširuje kmeň. The Model 3 operadlá sedadiel zložiť naplocho Tiež poskytuje nepretržitú podlahu nákladu na prepravu väčších predmetov. S sklopené zadné sedadlá , Model 3 poskytuje dostatok priestoru pre 15 príručných kufrov.

Jednoducho, sklápajú sa sedadlá Tesla Model S?

Predný kufor (ktorý Tesla dabuje „frunk“) meria 5,3 kubických stôp. Zadný nákladný priestor má objem približne 26,3 kubických stôp a je možné ho zväčšiť štandardným delením v pomere 60/40. skladacie zadné sedadlo.

Je Tesla Model S pohodlná?

Po aktualizácii súboru Model X predné sedadlá, Tesla teraz aktualizuje súbor Model S . predné sedadlá s tenším a „viac pohodlné ”Dizajn, podľa automobilky. Tesla tiež pridané zadné vrecko k sedadlu pre viac úložného priestoru vzadu.

Odporúča: