Vybijú sa LED svetlá?
Vybijú sa LED svetlá?

Video: Vybijú sa LED svetlá?

Video: Vybijú sa LED svetlá?
Video: Výroba svítidla z LED pásků do kuchyně na osvětlení pracovní desky. VALMAX 2024, Smieť
Anonim

LED svetlá sú obľúbeným spôsobom šetrenia peňazí v domácnosti. Trvajú mnoho hodín a sú šetrne používané svetelná plechovka trvať až 25 rokov. Väčšina LED svetlá sú usporiadané tak, aby boli môže utiecť z 12v batérie -v skutočnosti 12v svetlá môžu spôsobiť skrat pri priamom zapojení do zásuvky, ktorá má zvyčajne 110 V prúd.

Následne sa možno pýtať, ako dlho vydržia LED svetlá na batérie?

Microdrop LED svetlá by mali byť vyrobené z tenkého nepotiahnutého drôtu posledný viac ako 100 hodín s novou sadou 3 AA batérie alebo 2 okrúhle C-štýl batérie a štandardné LED svetlo na batériu sady s hrubšou izoláciou a LED šošovky by mali posledný asi 18-24 hodín na súprave 3 AA batérie.

Okrem toho, ako dlho vydržia batérie v LED svetlách? LED batéria sady s tradičným zapojením a väčšími žiarovkovými šošovkami. Tieto sady vyzerajú počas dňa rovnako dobre ako oni urobiť ako noc. Sada AA batérie bude posledný v priemere 18-24 hodín.

Ak vezmeme do úvahy toto, ako dlho vydrží LED na 12V batérii?

Ak je uvedené batérie kapacita je 2100 mAh, mohli by sme očakávať, že tento jeden pixel pobeží približne 35 hodín nepretržite pred batérie vypadne (2100 mAh ÷ 60 mA = 35 hodín). Jednotlivé pixely sú však len zriedka ponechané zapnuté pri plnom jase niekoľko hodín.

Môžem nechať rozsvietené svetlá na batérie celú noc?

Títo na batérie viedol svetlo struny majú vypínač na odpaľovačke. Žiadne obavy, aj keď svetelný reťazec je ponechané zapnuté celú noc . Navrhuje sa, aby svetelný reťazec byť vypnuté, keď sa nepoužíva na predĺženie batérie život. Buďte v bezpečí a používajte na batérie LED reťazové svetlá.

Odporúča: