Obsah:

Ako krájate kruhy z plexiskla?
Ako krájate kruhy z plexiskla?

Video: Ako krájate kruhy z plexiskla?

Video: Ako krájate kruhy z plexiskla?
Video: OHÝBÁNÍ PLEXISKLA | Plexiplast s.r.o. 2024, Smieť
Anonim

Na väčšie použite šabľovú pílu alebo skladačku s jemne ozubeným kotúčom kruhy . Označte alebo zapíšte kruh a vyvŕtajte 1/4-palcový pilotný otvor mierne do obvodu. Vložte čepeľ cez otvor a spustite rezať , potom videl po obvode.

Aký druh pílového kotúča teda používate na rezanie plexiskla?

Najlepšie výsledky dosiahnete s akrylovým listom Plexiglas® MC, kotúčová píla čepele by mali mať čo najväčší priemer a obsahovať 60 zubov s tvrdokovovými hrotmi s trojitým ozubením. Zuby by mali byť tvarované s kladným uhlom čela 5° až 10° a mali by mať ostré rezné hrany s primeranou vôľou.

Je navyše rozdiel medzi akrylovým a plexisklom? Zatiaľ čo Plexisklo je vyrobený z akryl , tam sú jemné rozdiely , čo môže byť dôležité v závislosti od aplikácie. Aj keď je plexisklo obchodnou alebo obchodnou značkou, tam je a rozdiel v spôsobom to sa vyrába v porovnaní so štandardom akryl.

Otázkou tiež je, ako nakrájate kruh z plastu?

Rezanie hrubých dosiek z plastu

  1. Linku, ktorú striháte, označte trvalou alebo mastnou fixkou.
  2. Plast bezpečne pripevnite k pracovnej ploche pomocou svorky.
  3. Pomocou kotúčovej píly (alebo stolovej píly) prerežte plast rovnakým spôsobom, akým by ste rezali drevo.

Zreže Home Depot plexisklo na mieru?

Home Depot áno neponúknuť plexisklo rezanie. Ak sa pýtate veľmi zdvorilo a v pomalý deň/hodinu (odporúča sa 7 - 9:00), môžete nájsť niekoho, kto vám pomôže v Millworks/Prenájom nástrojov/Stavebné materiály.

Odporúča: