Obsah:

Fungujú slnečné clony do auta?
Fungujú slnečné clony do auta?

Video: Fungujú slnečné clony do auta?

Video: Fungujú slnečné clony do auta?
Video: Самодельные солнечные панели для электричества ☀️💡⚡☀️ | Сделай сам | Как построить солнечную панель для затемнения! 2024, Apríl
Anonim

Odtiene do auta bude práca v štipke, aby ste udržali svoje auto chladnejší, keď nemôžete nájsť ani centimeter tieň . A sálavý bariérový systém tienidlá na autá - reflexný typ s fóliou - môže vás chladiť auto ešte viac, pretože v skutočnosti odrážajú slnečné teplo namiesto toho, aby ho absorbovalo.

Ako v tomto ohľade chránia slnečné clony autá?

Viditeľné svetlo, ktoré prechádza do interiéru cez čelné sklo, sa premení na infračervené svetlo, ktoré je zasa zablokované sklom a zachytí sa dovnútra, čím sa interiér zohreje. Čelné sklo slnečné clony Majú reflexný povrch, ktorý odráža svetlo a znižuje vnútornú teplotu.

Ktorá strana slnečníka je otočená von? Ak chcete, aby auto zostalo čo najchladnejšie, chcete reflexné strane tvárou v tvár von . Cieľom je odraziť toľko svetla späť von cez sklo čo najskôr, než môže do niečoho naraziť a premeniť sa na teplo.

Následne je otázkou, aký slnečník je pre vaše auto najlepší?

Zhrnutie

  • Celkovo najlepšie: Slnečná clona Kinder Fluff Car na Amazone.
  • Runner-Up, najlepšie celkovo: Slnečná clona čelného skla automobilu EcoNour na Amazone.
  • Najlepšie pre menšie autá: slnečná clona Magnelex Windshield na Amazone.
  • Najlepšie na skladovanie: Slnečná clona na čelné sklo Shade-It v Amazone.
  • Najlepšie pre bočné okná: Univerzálne bočné okno ShadeSox do auta na Amazone.

Ako opravíte slnečnú clonu, ktorá nezostane hore v aute?

Opraviť voľná priezor na pevnom držiaku jednoducho utiahnite všetky skrutky, ktoré držia lištu na streche auto a dvakrát skontrolujte priezor klipy. Ak sa klipy rozšírili a nedržia priezor pevne na svojom mieste, môžete do klipu pridať gumové odizolovanie alebo čiapky, aby ste utiahli úchop na priezor.

Odporúča: