Môžem vyčistiť auto čističom skla?
Môžem vyčistiť auto čističom skla?

Video: Môžem vyčistiť auto čističom skla?

Video: Môžem vyčistiť auto čističom skla?
Video: #13 Z mobilu - Jak vyčistit okna u automobilu? Jak na to? | UMYEM 2024, Smieť
Anonim

Či ty umyť tvoj auto ručne alebo ho prevezmite a autoumývareň , to bude urob si svoju prácu čistenie okná jednoduchšie. Nastriekajte okná pomocou čistič skla . Ak ste čistenie predné alebo zadné sklo, robiť to v sekciách, takže čistič skla nezaschne skôr, ako sa k tomu dostanete. Použite handričku z mikrovlákna.

Môžem teda na lak na autá použiť čistič skla?

Takže áno, Windex bude ublížiť tvoj skončiť. Sprejov je dosť čistiace prostriedky /vosky, na ktoré sú určené automobilový priemysel končí. Ak ty môcť 't/ nebude prať vaše vozidlo poriadne, prosím používať sprej čistič /vosk skôr ako drsný čistič skla.

Tiež, čím je najlepšie čistiť sklá auta? Čistý interiér okná s handričkou z mikrovlákna. Ak okná sú obzvlášť špinavé, možno budete musieť použiť viac ako jeden uterák. Použitie handričky z mikrovlákna je najlepšie spôsob čisté okná , nechávajú ich bez pruhov.

Ďalej môžete čistiť auto pomocou Windexu?

A: Pre auto okná, odporúčame použiť Windex ® Sklo bez amoniaku Čistič . Môžeš používať Windex ® Sklo bez amoniaku Čistič na tvojom auta tónované okná, zrkadlá, sklenené, chrómové, nerezové, plastové a vinylové povrchy.

Môžete použiť odlakovač na auto?

Ak mydlo a voda nie sú účinné, ty možno chcieť použite odstraňovač laku na nechty pomôcť odstrániť nevhodný náter. Neacetón lak na nechty odstraňovače bývajú jemnejšie k obom vašim nechty a tvoj auta farba. Krok 1: Dab odlakovač na handru.

Odporúča: