Aké reštaurácie akceptujú Landryho darčekový poukaz?
Aké reštaurácie akceptujú Landryho darčekový poukaz?

Video: Aké reštaurácie akceptujú Landryho darčekový poukaz?

Video: Aké reštaurácie akceptujú Landryho darčekový poukaz?
Video: Blaha s TVRDOU kritikou vlády za cenzúru, odniesol si to Žiak: TOTO keď som videl, skoro som umrel 2024, Smieť
Anonim

A Landry 's Darčeková karta je možné vymeniť za viac ako 600 Landry umiestnenia po celej krajine. Niektoré populárnejšie Landry Medzi destinácie patria Morton's-The Steakhouse, McCormick & Schmick's, Claim Jumper, Chart House, Saltgrass Steakhouse a zážitkové reštaurácie, ako napríklad Rainforest Café.

Tiež viete, ktoré reštaurácie sú Landry's?

Ako skupina, Landryho vlastní a prevádzkuje viac ako 600 nehnuteľností, vrátane viac ako 60 unikátnych značiek ako napr Landryho Seafood, Chart House, Saltgrass Steak House, Bubba Gump Shrimp Co., Claim Jumper, Morton's The Steakhouse, McCormick & Schmick's, Mastro's Reštaurácie a Rainforest Cafe a ponúkajú kombináciu dobrého

Tiež je Red Lobster súčasťou Landryho? Landryho je druhý najväčší reťazec jedál z morských plodov ďaleko za 670-jednotkami Červený homár . V roku 1988 vyplatil svojich partnerov s plánmi, že sa zmení na príležitostnejších Landryho do reťazca - ale do reťazca, kde by sa stravníci necítili, ako keby jedli v reťazovej reštaurácii.

Okrem toho, môžete použiť Landryho darčekové karty v Joe's Crab Shack?

Darčeková karta nákupy sú nevratné. Darčekové poukážky nie je možné zameniť za hry akéhokoľvek druhu. Darčekové poukážky nie je možné vykúpiť v spojení s akýmkoľvek zmluvným banketom alebo súkromnou večerou. a bude prijať IBA Joe's Crab Shack & Brick House Tavern + Tap zn darčekové poukážky.

Môžete použiť darčekovú kartu Landryho v Yak a Yeti?

Yak & Yeti Reštaurácia robí prijmite svoje Landryho darčekové poukážky ! Môžeš vychutnajte si svoje ázijské jedlo v tieni Expedície Everest. Môžeš tiež používať tvoj Landryho karty v reštaurácii T-Rex v Disney Springs a v kaviarni Rainforest v Disney's Animal Kingdom a v Disney Springs.

Odporúča: