Môžete vymeniť iPhone za hodinky Apple?
Môžete vymeniť iPhone za hodinky Apple?

Video: Môžete vymeniť iPhone za hodinky Apple?

Video: Môžete vymeniť iPhone za hodinky Apple?
Video: iPhone ЗАМЕНЯТ • Apple Watch будущего • Google копирует Apple 2024, Smieť
Anonim

Vyberte iPhone, iPad, Mac, Apple Watch a smartfóny tretích strán majú nárok na a obchod - pri vrátení peňazí alebo Apple Darčeková karta obchodu. A všetko Apple zariadenia sú vhodné na recykláciu. V každom prípade nám odovzdajte svoje použité zariadenia a my s nimi budeme zaobchádzať zodpovedne.

Koľko týmto spôsobom získate za obchodovanie s iPhone?

Získajte kredit na nákup ešte dnes.

Vaše zariadenie Odhadovaná hodnota výmeny 1
iPhone XS Až 420 dolárov
iPhone XR Až 300 dolárov
iPhone X Až 320 dolárov
iPhone 8 Plus Až 250 dolárov

Okrem toho môžem v obchode Apple Store obchodovať s 2 telefónmi iPhone? Neexistuje žiadny limit. Avšak on Apple obchody vám len dovolí obchod v jednom telefóne smerom k novému telefónu. The obchod hodnota na nový telefón môže byť o niečo vyššia ako hodnota darčekovej karty na zaslanie poštou.

Okrem toho, môžem svoj iPhone vymeniť za nový?

od Apple iPhone Program Trade-Up Apple poskytuje jednoduchý spôsob výmeny starého iPhone pre nový . vy môcť pošlite vo svojom starom zariadení darčekový poukaz, ktorý vám môcť použiť v spoločnosti Apple online alebo v maloobchode vo vašom okolí, aby ste ich dali k svojmu nový iPhone alebo nákup v obchode. Nemusíte ani obchodovať s iPhone , buď.

Môžete obchodovať so zlomeným iPhone v Apple?

Nenechajte a rozbitý iPhone získať obrazovku ty dole. vy môže byť schopný obchod vo vašom poškodenom telefóne a získajte kredit až 250 dolárov na nové zariadenie s od Apple nedávno aktualizované Obchod s iPhone - v programe. Do teraz, od Apple Opätovné použitie a recyklácia obchod s iPhone -v programe povolené len nepoškodené iPhony s ktorými sa obchoduje za úver.

Odporúča: