Ako môžem získať skutočné ID?
Ako môžem získať skutočné ID?

Video: Ako môžem získať skutočné ID?

Video: Ako môžem získať skutočné ID?
Video: Напишите эту магическую цифру на чистом листе бумаге, повторите вслух, деньги поступят внезапно 2024, Smieť
Anonim

Ak chcete získať a Skutočné ID -vyhovujúca licencia, musíte fyzicky ísť do kancelárie DMV so svojím identifikácia doklady, ako je rodný list a pas.

Podobne sa možno pýtať, ako postupujete pri získavaní skutočného ID?

Komu získať skutočné ID , musíte svojmu oddeleniu motorových vozidiel predložiť doklady preukazujúce váš vek a identita , rodné číslo a adresa. To vo všeobecnosti znamená priniesť rodný list alebo pas, kartu sociálneho zabezpečenia alebo daňový formulár, ako napríklad W-2, a dva doklady o adrese.

Niekto sa tiež môže opýtať, môžete získať skutočný identifikátor online? Štát New York DMV začal vydávať SKUTOČNÉ ID licencie, povolenia a ID karty 30. októbra 2017. Môžeš dostať a SKUTOČNÉ ID kedykoľvek, ale budeš potrebovať ísť do kancelárie DMV. vy nemôže dostať a SKUTOČNÉ ID na internete , telefonicky alebo poštou.

Tiež viete, koľko stojí získanie skutočného ID?

SKUTOČNÉ ID a federálne nevyhovujúce karty sú platnými formami identifikácia . Všetky vodičské preukazy vrátane SKUTOČNÉ ID vodičské preukazy, náklady 35 dolárov a ID karty náklady $30.

Potrebujete stretnutie na skutočné ID?

Aj keď je stále možné vytvoriť súbor vymenovanie , nie je potrebné na získanie a SKUTOČNÉ ID . V skutočnosti tí bez a SKUTOČNÉ ID by malo príďte čo najskôr, aby ste ich dostali SKUTOČNÉ ID kým sa čakacie doby priblížia k termínu október 2020.

Odporúča: