Môžete vrátiť ojazdené auto v Kansase?
Môžete vrátiť ojazdené auto v Kansase?

Video: Môžete vrátiť ojazdené auto v Kansase?

Video: Môžete vrátiť ojazdené auto v Kansase?
Video: Рефакторинг: switch vs if-else vs enum vs HashMap [Шаблон "Команда"] 2024, Apríl
Anonim

Kansas je jeden z hŕstky štátov, ktoré pokrývajú niektoré použité autá pod novým- auto citrónové zákony. Kansas Štátny zákon hovorí, že výrobca alebo predajca musí vymeniť vozidlo s porovnateľným vozidlo v rámci záruky alebo prijať vrátiť z vozidlo a vrátenie peňazí kúpna cena mínus príspevok na používanie vozidlo.

Keď to vezmeme do úvahy, existuje v Kansase citovaný zákon ojazdených automobilov?

The Kansaský citrónový zákon sa vzťahuje na nákup alebo lízing nových motorových vozidiel s hmotnosťou nižšou ako 12 000 libier. Poskytuje tiež postup, ktorý treba dodržať, a nápravu, ak a Kansas Spotrebiteľa vozidlo sa kvalifikuje ako a citrón pod zákon . Nevzťahuje sa na použité autá.

Podobne, aké mám práva ako kupujúci ojazdeného auta? Ak ste si kúpili a použité auto to sa ukáže byť chybné, potom sa na vás vzťahuje the Spotrebiteľ Práva Zákon z roku 2015. To znamená, že máte nárok na plnú náhradu, ak vezmete auto späť k the predajcu do 30 dní od nákupu, ak to dokážete the chyba už bola pri nákupe auto.

Ako mám zodpovedajúcim spôsobom vrátiť ojazdené auto?

(Pre použité auto „Uspokojivá kvalita“zohľadňuje auta vek a počet najazdených kilometrov.) Máte právo odmietnuť niečo chybné a máte nárok na plnú náhradu vrátenie peňazí vo väčšine prípadov do 30 dní od nákupu. Po 30 dňoch strácate krátkodobé právo na odmietnutie tovaru.

Môžete dostať záruku na ojazdené auto?

Kedy ty kúpiť a ojazdené vozidlo , ty môže mať možnosť kúpiť si zmluvu o poskytovaní služieb, známu tiež ako predĺženú záruka . So zmluvou o poskytovaní služieb predajca súhlasí s vykonaním alebo zaplatením určitých opráv alebo služieb na mieste auto . Môžeš kúpiť pokrytie za príplatok.

Odporúča: