Môžete vrátiť ojazdené auto v Nevade?
Môžete vrátiť ojazdené auto v Nevade?

Video: Môžete vrátiť ojazdené auto v Nevade?

Video: Môžete vrátiť ojazdené auto v Nevade?
Video: [Автомобильный лагерь №9] Кемпинг с машиной в сильный снегопад. Холодное озеро. ASMR 2024, Smieť
Anonim

Neexistuje žiadny zákon o ľútosti kupujúcich Nevada (Odstúpenie ako päť dní pri nákupe časového podielu). Ak si kúpite a auto , riadiť jeden zablokovať a potom vrátiť je to späť na nich, oni by odmietnuť, a to je zákonné

Okrem toho, ako dlho musíte vrátiť ojazdené auto v Nevade?

Ponechajte si poznávacie značky. Títo musieť byť použité na inom vozidlo alebo sa vzdal do 30 dní.

Za druhé, môžete vrátiť auto autorizovanému predajcovi? Ak ty Kúpil som nový motor od a obchodné zastúpenie , ty mať na to právo vrátiť the auto počas prvých 30 dní od nákupu. predtým mohol si sa vrátiť the auto v „primeranom čase“- ale teraz je zákon o právach spotrebiteľa definitívnejší.

Niekto sa môže tiež opýtať, musíte v Nevade vrátiť poznávacie značky?

In Nevada, musíte sa vzdať tvoj Štátna poznávacia značka do 60 dní. Ak ty predaj svoje vozidlo. Ak je vaše auto celkom. Ak taniere môžu nie je možné ho vybrať z vozidla, ty musíš vyplňte Stratené alebo Ukradnuté Poznávacia značka Čestné vyhlásenie.

Môžem svoje ojazdené auto vrátiť do 30 dní?

Ak ste si kúpili a použité auto to sa ukáže byť chybné, potom sa na vás vzťahuje the Zákon o právach spotrebiteľa 2015. To znamená, že máte nárok na úplné vrátenie peňazí ak vezmete auto späť k the predajca do 30 dní nákupu, ak ste môcť dokázať to the chyba už bola pri nákupe auto.

Odporúča: