Ako funguje Intoxilyzer 8000?
Ako funguje Intoxilyzer 8000?

Video: Ako funguje Intoxilyzer 8000?

Video: Ako funguje Intoxilyzer 8000?
Video: Работа антижучка "Hunter T-8000" 2024, Smieť
Anonim

The Intoxilyzer 8000 funguje vystavením dychu infračervenému svetlu v uzavretej komore v prístroji. Zariadenie vypočíta vašu koncentráciu alkoholu v krvi (BAC) porovnaním množstva pôvodne vyžarovaného infračerveného svetla s množstvom detekovaným senzorom.

Tu je aký je rozsah výsledkov Intoxilyzer 8000?

Prijateľné rozsah pre analýzu plynov je 0,077 až 0,083 g/210 l. Ak nejaká analýza výsledok nie je v rámci akceptovateľnosti rozsah , zobrazí sa hlásenie CONTROL OUTSIDE TOLERANCE.

Tiež, čo je stroj Intoxilyzér? The Intoxilyzer bol vyvinutý na použitie dychu ako spôsobu merania hladiny alkoholu v krvi človeka. Zmeraním alkoholu v dychu a následným použitím pomeru 2100: 1 sa stroj vypočíta, aká mohla byť hladina alkoholu v krvi.

Ako v tejto súvislosti funguje Intoxilyzer 9000?

Vedecký: The Intoxikátor 9000 používa koncept, že molekuly alkoholu absorbujú svetelnú energiu na špecifických vlnových dĺžkach na meranie koncentrácie etylalkoholu vo vzorkách dychu. Na druhom konci komory je pyroelektrický detektor, ktorý mení tepelnú energiu svetelného zdroja na elektrickú odozvu.

Je lepšie odmietnuť dychový analyzátor?

Ak ty odmietnuť a Alkohol tester test, s najväčšou pravdepodobnosťou budete čeliť vážnym následkom. Ak vás napríklad zastaví dôstojník a verí, že ste pod vplyvom alkoholu, a vy odmietnuť Ak sa podrobíte testu na zistenie koncentrácie alkoholu v krvi (BAC), hrozí vám pozastavenie licencie alebo dokonca väzenie.

Odporúča: