Obsah:

Ako penou naplníte malé pneumatiky?
Ako penou naplníte malé pneumatiky?

Video: Ako penou naplníte malé pneumatiky?

Video: Ako penou naplníte malé pneumatiky?
Video: Jak si vyrobit přezouvačku pneumatik 2024, Smieť
Anonim

Postupujte takto:

  1. Kúpte si aspoň dve plechovky s minimálnym rozpínaním pena .
  2. Zdvihnite kosačku.
  3. Vyvŕtajte dostatočne veľkú dieru pre konzervu peny rozprašovacia trubica.
  4. Vložte rúrku do pneumatika a nastriekajte pena do pneumatika .
  5. Udržujte náplň the pneumatika .

Môžete si tiež penou naplniť svoje vlastné pneumatiky?

DIY Pneumatiky plnené penou . Ak ty mať gumu pneumatiky ktoré sa priebežne splošťujú buď prevalcovaním klincov, alebo preto the duša má rôzne malé netesnosti, zvážte to náplň s nimi pena . Ale uistite sa ty nevadí mať väčšiu tuhosť pneumatiky na tvoj vozidlo alebo zariadenie.

Podobne, koľko stojí penová výplň pneumatík? The pena bude stáť asi 45 dolárov až naplniť štyri malé pneumatiky a 75 dolárov a viac za veľké. Pridajte k tomu 10 dolárov, ak potrebujete ventilový nástroj. Vŕtačku dostanete za pár dolárov vo väčšine železiarstiev.

Z toho, aký druh peny používate na plnenie pneumatík?

PNEUMATIKY PLNENÉ PENOU TYRFIL Pneumatiky plnené penou alebo Tyrfil je náš patentovaný prípravok na odstránenie plochého povrchu pneumatiky , ale s výkonom a mäkšou jazdou pneumatického pneumatiky . Pneumatiky plnené penou alebo Tyrfil je dvojzložkový tekutý uretán, ktorý sa čerpá do pneumatika cez driek ventilu, čím sa nahradí všetok vzduch.

Môžete penou naplniť pneumatiky ATV?

Pracujem na kolese a pneumatika továreň a neodporúča sa Pneumatiky plnené PENOU pre Štvorkolka pri používaní sú extrémne ťažké. Teraz ak ty použite tmel na papierovej báze, ako je Slime, funguje to naozaj dobre. Pokiaľ ide o Fix A Flat, držte sa od týchto vecí tak ďaleko, ako môžeš to bude zjedz ráfiky a znič pneumatiky.

Odporúča: