Čo je tmel FIPG?
Čo je tmel FIPG?

Video: Čo je tmel FIPG?

Video: Čo je tmel FIPG?
Video: Čo je ORM objektovo relačné mapovanie? 2024, Smieť
Anonim

Tesnenia vytvorené na mieste ( FIPG ) sa v automobilovom priemysle používajú niekoľko desaťročí. Mnoho aplikácií je v systéme hnacej sústavy – motor a hnacia sústava. The FIPG funguje ako lepidlo/ pečatidlo aby sa zabránilo úniku kvapaliny, ako aj vniknutiu prachu alebo vzduchu, rovnako ako tesnenie.

Ako dlho trvá vyliečenie FIPG?

Na RTV sa píše, že to trvá jednu hodinu na kožu a 24 hodín vyliecit. Nie som si istý, či Aisin FIPG vytvrdzuje rýchlejšie alebo je lepší ako čierny RTV.

Podobne, čo je FIPG? Vytvorené tesnenia na mieste ( FIPG ) sa v automobilovom priemysle používajú niekoľko desaťročí. Mnoho aplikácií je v systéme hnacej sústavy – motor a hnacia sústava. The FIPG funguje ako lepidlo/tesniaci prostriedok, aby sa zabránilo úniku tekutín, ako aj vniknutiu prachu alebo vzduchu, rovnako ako tesnenie.

Aká je v tejto súvislosti forma tesnenia na mieste?

Formed-in- miesto (FIP) tesnenia alebo tekutý tesnenia sú kvapaliny, ktoré vytvrdzujú po zložení dielov. Kompresia tesnenia sú vyrobené z rôznych materiálov vrátane korku, gumy a syntetických zmesí. Vytvorené v Miesto alebo FIP tesnenia sú buď anaeróbne lepidlá alebo silikón vulkanizujúci pri izbovej teplote.

Ako dlho by mal výrobca tesnení nastaviť?

RTV zvyčajne vyžadujú najmenej dve hodiny nastaviť až 24 hodín na dosiahnutie úplného vyliečenia, ktoré je potrebné pred pridaním tekutín alebo vrátením vozidla do prevádzky. Anaeróbne prírubové tmely a výrobcovia tesnení na vyliečenie potrebujete asi hodinu.

Odporúča: