Čo je Toyota FIPG?
Čo je Toyota FIPG?

Video: Čo je Toyota FIPG?

Video: Čo je Toyota FIPG?
Video: Зачем использовать уплотнение Toyota 103 (FIPG) 2024, Septembra
Anonim

FIPG znamená Form In Place Gasket a funguje dobre. Ďalšie meno v Toyota literatúra je Seal Packing a výrobcom je Three Bond.

Okrem toho, čo je FIPG?

Listy FIPG teraz znamená Bratskú informačnú a programovú skupinu. Poslanie o FIPG je: „Podporovať zdravé politiky a postupy riadenia rizík a byť hlavným zdrojom vzdelávania, programovania a informácií o riadení rizík v širokom volebnom obvode zapojenom do všetkých aspektov gréckeho života.“

Následne je otázkou, čo je tesnenie Toyota? Toyota Tesnenie olejovej vane/vačkového hriadeľa FIPG (vytvorené na mieste) Balenie tesnení je navrhnutý spoločnosťou Toyota na použitie na Toyota , vozidlá Lexus a Scion. Použité v Toyota Obchodné zastúpenia profesionálov Toyota technici na použitie na olejových vaniach a telesách vačkových hriadeľov. Zostavte diely do 15 minút po aplikácii.

Navyše, ako dlho trvá vyliečenie FIPG?

Na RTV sa píše, že to trvá jednu hodinu na kožu a 24 hodín vyliecit. Nie som si istý, či Aisin FIPG vytvrdzuje rýchlejšie alebo je lepší ako čierny RTV.

Čo je Hondabond?

hondabond je vysokoteplotné tesniace tesnenie používané v extrémnych podmienkach na honda trannys, olejové čerpadlá, vodné čerpadlá, olejové vane. Bol vyvinutý pre použitie v závodných tímoch Hondy. Skoro čokoľvek bez tesnenia, okrem olejovej vane a vodného čerpadla, je to len dobré poistenie.

Odporúča: