Aký je rozdiel medzi vianočným LED svetlom a bežným?
Aký je rozdiel medzi vianočným LED svetlom a bežným?

Video: Aký je rozdiel medzi vianočným LED svetlom a bežným?

Video: Aký je rozdiel medzi vianočným LED svetlom a bežným?
Video: 16. Aký je rozdiel medzi rozsudzovaním a odsudzovaním? - Poľsko, 07.12.2013, SK/PL 2024, Smieť
Anonim

LED diódy na medených prameňoch sú oveľa menšie, takže zatiaľ čo jas je porovnateľný, svetlá nebudú tak viditeľné ako štandardne vianočné svetlá . Najväčší rozdiel v LED oproti štandardu svetlá je vo farbe. LED svetlo je tradične jasne biela, zatiaľ čo žiarovky sú viac žlté

Jednoducho povedané, sú LED vianočné svetlá lepšie ako bežné?

LED vianočné osvetlenie radšej použite svetelné diódy než vlákno na výrobu svetla. Táto nová technológia robí LED svetlá efektívnejšie, odolnejšie a s dlhšou životnosťou než fluorescenčné žiarovky . Nevyhoria, ako ostatné žiarovky; a tiež nie sú horúce na dotyk, takže je ich veľa bezpečnejšie , tiež.

Aký je tiež rozdiel medzi žiarovkovými a LED vianočnými svetlami? V skutočnosti, LED žiarovky spotrebujú asi o 90% menej energie ako ich žiarovka náprotivky, čo vám časom prináša značné úspory. Žiarovka žiarovky fungujú tak, že vytvárajú teplo, ktoré zase spôsobuje vnútorné vlákno žiariť, keďže LED svetlá majú vnútorné vodiče, ktoré vytvárajú svetlo bez tepla.

Pokiaľ ide o to, môžete kombinovať LED a bežné vianočné osvetlenie?

V tomto prípade je odpoveď „Áno, môžete miešať štýly žiaroviek “. Paralelne zapojené reťazce C7 a C9, môžete miešať žiarovky a LED žiarovky podľa vašich predstáv… nad rámec elektrických špecifikácií, chuti a Vianočné svetlo dekórum sú vaše najväčšie úvahy, keď miešanie farby a štýly žiaroviek.

Prečo LED vianočné svetlá horia?

V jednej štúdii boli všetky žiarovky v LED svetlo reťazec zostal úplne rozsvietený po 4 000 hodinách používania, pričom jedna alebo dve žiarovky boli v žiarovke svetlo reťazec vyhorela pred polovicou času. Hlavným dôvodom je, že diódy LED majú takú dlhú životnosť je pretože na rozdiel od žiaroviek nemajú vlákna, ktoré sa môžu zahrievať hore a vyhorieť.

Odporúča: